CONCERTUL RED HOT CHILI PEPPERS. Restricții de trafic, vineri, în București

CONCERTUL RED HOT CHILI PEPPERS. Restricții de trafic, vineri, în București

Traficul rutier va fi restricționat vineri, începând cu ora 16.00, în zona Arenei Naționale, pentru accesul publicului la concertul formației Red Hot Chili Peppers, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitalei.

Restricțiile de trafic rutier vizează Strada Maior Coravu, între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în stadion, și Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă și stadion.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă, de asemenea, „utilizarea mijloacelor de transport public, în zona desfășurării evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare”. Celor care doresc să folosească autoturismul personal pentru deplasarea la concert li se solicită „să evite pătrunderea cu acesta în perimetrul apropiat Arenei Naționale, optând pentru locuri de parcare îndepărtate”. Parcarea de la Arena Națională dispune de numai 1.250 de locuri, la concert fiind așteptați zeci de mii de oameni.

Brigada rutieră îi mai sfătuiește pe conducătorii de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență atunci când se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Pietonii sunt la rândul lor rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada, după ce s-au asigurat înainte, prin locurile special amenajate și semnalizate, numai la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Harta cu restricțiile și rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere, www.brigadarutiera.ro, iar problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544, se mai precizează în comunicat.

Accesul publicului la concertul formației Red Hot Chili Peppers se va face, începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Strada Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicațiile de acces, în funcție de zona pentru care și-au achiziționat bilete. Astfel, posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest și Tribună Oficială pot intra pe Arena Națională din Strada Maior Coravu. Posesorilor de bilete în zona Gold Circle li se recomandă să folosească intrarea din Strada Pierre de Coubertin, iar spectatorii care au bilete în zona Tribună 2 Est și Peluză Sud pot folosi intrarea din Bulevardul Basarabia.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Este interzis accesul pe stadion cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Spectatorilor le este permis accesul cu binocluri și căști de motor, cu mențiunea că pe Arena Națională nu vor exista cutii de valori.

De asemenea, în cazul în care în seara concertului va ploua, fanilor trupei li se recomandă să poarte pelerine de ploaie, deoarece le este interzis să pătrundă pe stadion cu umbrele. Pentru eficientizarea accesului la bar, pe Arena Națională toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incintă.

Concertul Red Hot Chili Peppers la București face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei,”I’m With You”. Turneul a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent acesta desfășurându-se în Europa.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK și Grimus, cea dintâi urmând să urce pe scenă în jurul orei 18.30.

Rockerii americani își vor începe concertul după lăsarea întunericului.

Înființat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) și Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat, până în prezent, 10 albume, debutând cu „The Red Hot Chili Peppers” (1984) și continuând cu „Freaky Styley” (1985), „The Uplift Mofo Party Plan” (1987), „Mother’s Milk” (1989), „Blood Sugar Sex Magik” (1991), „One Hot Minute”, „Californication” (1999), „By the Way” (2002), „Stadium Arcadium” (2006) și „I’m with You” (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rockului, Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, și a câștigat șapte premii Grammy.

Red Hot Chili Peppers a revenit în forță pe piața muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic „I’m With You” – al 10-lea album de studio din cariera grupului californian – apărut după o pauză de cinci ani și după plecarea chitaristului John Frusciante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un avocat de 36 de ani este Superman de Brazilia