Concertul The Animals&The Troggs din 26 februarie, reprogramat în show-uri distincte

Concertul The Animals&The Troggs din 26 februarie, reprogramat în show-uri distincte
Concertul pe care trupele The Animals și The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie, în Hard Rock Cafe din București, a fost reprogramat sub forma a două spectacole distincte, pe 12 și 23 mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Publicat: 25/02/2013, 13:00
Actualizat: 02/02/2019, 15:48

Concertul pe care trupele The Animals și The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie, în Hard Rock Cafe din București, a fost reprogramat sub forma a două spectacole distincte, pe 12 și 23 mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Programul evenimentului a fost modificat întrucât unul dintre membrii trupei a anunțat în ultimul moment că nu mai poate ajunge pe 26 februarie la București, se mai spune în comunicat.

Rock Events și Rock Artist Management vor aduce legendarele trupe în Hard Rock Cafe, în cadrul a două concerte speciale. Astfel, The Troggs va susține un show în data de 12 mai, iar The Animals &Friends se întoarce pe scena din București pe 23 mai, în Hard Rock Cafe, alături de invitați speciali.

Biletele achiziționate pentru data de 26 februarie vor fi valabile pentru ambele concerte programate și vor beneficia de cele mai bune locuri.

Cei care doresc să returneze biletele cumpărate online sau de la Hard Rock Cafe pentru concertul din 26 februarie își pot recupera banii de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate, începând cu data de 4 martie.

Biletele pentru concertele din 12 și 23 mai vor fi disponibile la Hard Rock Cafe, începând cu data de 4 martie, la următoarele prețuri: 60 de lei (cu loc) – până în ziua concertului, 40 de lei (în picioare) – până în ziua concertului, 50 de lei în picioare și 80 lei cu loc – în ziua concertului.

The Troggs, una din cele mai mari trupe britanice ale anilor ’60, este celebră, printre altele, pentru hitul „Love is all around”, de la a cărui lansare s-au împlinit, anul acesta, 45 de ani. Printre celelalte hituri ale formației se numără „With A Girl Like You”, „I Can’t Control Myself”, „Anyway That You Want Me”, „Give It To Me”.

Supranumiți „pionieri ai punk rock-ului britanic”, membrii The Troggs au continuat să concerteze în stilul propriu, lipsit de compromisuri, un rock clasic de foarte bună calitate. The Troggs a fost catalogată întotdeauna ca fiind o trupă controversată, multe dintre albumele ei fiind considerate prea sugestive pentru mase și, prin urmare, interzise.

Printre albumele lansate de The Troggs se numără: „From Nowhere… The Troggs” (1966), „Wild Thing” (1966), „Trogglodynamite” (1966), „Cellophane” (1967), „Love is All Around” (1968), „Mixed Bag” (1968), „Contrasts” (1970), „Troggs” (1975), „Black Bottom” (1982), „AU” (1990), „Athens Andover” (1992).

Trupa The Troggs îi include în prezent pe Chris Britton (membru fondator) – chitară, Pete Lucas (membru fondator) – bas, Dave Maggs (membru fondator) – tobe, Chris Allen – vocal (Denny Laine Band, The Commitments și part time The Animals).

Înființată în anii 1960, formația The Animals s-a făcut remarcată de-a lungul timpului în industria rockului mondial prin melodii precum: „The House of The Rising Sun”, „We Gota Get Out of This Place” și „Don’t Let Me Be Misunderstood”, dar și prin influențele din muzica lor – blues-rock, british blues și psychedelic-rock.

În 1994, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Deși componența trupei a fost de mai multe ori modificată, din formula actuală mai fac parte doar doi membri originari: John Steel și Mickey Gallagher (cunoscut și pentru colaborarea cu The Blockheads, Paul McCartnez, The Clash, Eurythmics). Alături de ei, pe scenă vor mai urca John E. Williamson (Titanic) și Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe – Wayne Fontana’s Mindbenders).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
„Îl iubim pe acest preot și luptăm pentru el” Sute de enoriași protestează în fața...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
DECIZIE pentru cei care au telefoane mobile. Se aplică pentru toată lumea
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Declarația șocantă a tinerei care și-a văzut tatăl ucis în sectorul 6 din Capitală pentru...
BANCUL ZILEI. Un bătrân vine la preot să se spovedească: - Părinte, am păcătuit, îi...
Care este legătura dintre hormonul de stres din timpul sarcinii și IQ-ul copilului?
×