Concluziile autopsiei actorului Philip Seymour Hoffman

Concluziile autopsiei actorului Philip Seymour Hoffman
Publicat: 06/02/2014, 12:25
Actualizat: 02/02/2019, 17:39

Autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a oferit rezultate concludente, determinându-i pe medicii legiști din New York să anunțe că vor fi necesare alte teste suplimentare, informează AFP.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Un purtător de cuvânt al Biroului de Medicină Legală din New York a anunțat miercuri că autopsia a fost finalizată, dar alte analize vor fi necesare pentru a determina cu precizie cauza morții actorului, decedat la vârsta de 46 de ani, duminică, în apartamentul său din Manhattan, aparent în urma unei supradoze de heroină.

Aceste teste suplimentare ar putea avea nevoie de câteva zile pentru a fi efectuate.

Trupul neînsuflețit al starului nu a fost încă predat familiei sale, a precizat același purtător de cuvânt.

Nu este un fapt neobișnuit ca rezultatele autopsiei să aibă nevoie de mai mult timp pentru a fi cunoscute. De exemplu, a fost nevoie de aproape două luni pentru ca Biroul de medicină legală să ajungă, în mai 2012, la concluzia că Richard Descoings, fostul director al Institutului de Științe Politice din Paris, descoperit mort într-un hotel newyorkez, a murit în uma unei crize cardiace.

În ancheta lansată pentru a elucida cauza morții lui Philip Seymour Hoffman, poliția a anunțat că a arestat miercuri patru persoane, trei bărbați și o femeie, într-un imobil din sudul cartierului Manhattan, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Acesta a adăugat că „o mare cantitate de heroină” a fost găsită în apartamentele acestora, aflate în același imobil. Cei trei bărbați au vârstele de 22, 48 și 57 ani, iar femeia are 22 ani. Ei au fost puși sub acuzare pentru posesie ilegală de droguri.

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, a fost descoperit decedat în baia apartamentului său newyorkez, duminică, cu un ac de seringă înfipt în brațul stâng. Aproximativ 50 de pachețele cu heroină – peste 70, potrivit altor surse -, seringi și medicamente au fost descoperite în apartamentul său din Greenwich Village.

Analizele au confirmat că drogul descoperit în apartamentul său era într-adevăr heroină. Surse din poliția americană au precizat că acestea nu erau amestecate cu Fentanil, un puternic medicament analgezic.

Câteva zeci de decese produse recent în nord-estul Statelor Unite au fost atribuite acestei combinații periculoase (heroină și Fentanil).

După problemele pe care le-a avut cu drogurile și cu alcoolul la vârsta de 20 de ani, Philip Seymour Hoffman reușise să învingă această dependență. În 2006, într-un interviu acordat în emisiunea „60 Minutes” de pe postul CBS, actorul a spus că nu mai consumase droguri de peste 23 de ani.

Însă, anul trecut, actorul a dezvăluit site-ului TMZ.com că a avut o recidivă în 2012, începând să ia medicamente, care l-au făcut apoi să consume din nou heroină. A urmat o cură de dezintoxicare de 10 zile, în mai 2013.

O ceremonie religioasă în memoria actorului este prevăzută pentru vineri, la New York.

Broadway-ul, celebrul cartier al teatrelor din New York, și-a stins luminile, miercuri seară, timp de un minut, pentru a-i aduce astfel talentatului actor un ultim omagiu.

În Greenwich Village, în fața clădirii de pe strada Bethune Nr. 35 unde a locuit starul, newyorkezii au venit în număr mare pentru a depune flori, lumânări și mesaje scrise în care își exprimă regretul față de moartea neașteptată a actorului.

Philip Seymour Hoffman a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul „Capote”, în 2006, și a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru prestațiile sale din filmele „Charlie Wilson’s War” (2007), „Doubt” (2008) și „The Master” (2012).

Actorul american are o filmografie bogată – a jucat deja în peste 50 de filme -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din „Marele Lebowski”, „Talentatul domn Ripley”, „Doi oameni perfecți”, „Dragonul Roșu”, „Cold Mountain”, „Misiune: Imposibilă III”, „Synecdoche, New York”, „Ziua trădătorilor/ The Ides of March” și „Moneyball: Arta de a învinge”.

Potrivit The Hollywood Reporter, Philip Seymour Hoffman încheiase filmările de la pelicula „The Hunger Games: Mockingjay Part 1”, al treilea film din seria „Jocurile foamei”, și mai avea doar șapte zile de filmare pentru a finaliza continuarea acestui lungmetraj, „The Hunger Games: Mockinjay Part 2”.

Se crede că datele la care erau programate premierele acestor două filme, 21 noiembrie 2014, respectiv 20 noiembrie 2015, nu vor fi afectate de decesul actorului.

Philip Seymour Hoffman urma să își facă debutul și în primul său rol major dintr-o producție TV, „Happyish”, produsă de postul Showtime, însă, potrivit The Hollywood Reporter, acest serial nu intrase încă în producție.

Remarcându-se atât în producții independente, cât și în superproducții, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciați actori ai generației sale și a câștigat, alături de Oscar, un Glob de Aur (alături de alte trei nominalizări), un premiu BAFTA (alături de alte patru nominalizări) și a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Alături de cariera în cinematografie, Philip Seymour Hoffman a fost și un apreciat actor de teatru, remarcându-se în numeroase producții puse în scenă pe Broadway și a fost recompensat cu două premii Tony.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Cristian Șofron, unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România, invitat la Altceva cu Adrian Artene
×