• Publicat:
Magazin

Confesiunile unei femei despre coșmarul orgasmelor necontrolate: „Nu este deloc amuzant. A dus la destrămarea unor căsnicii…”

Confesiunile unei femei despre coșmarul orgasmelor necontrolate: „Nu este deloc amuzant. A dus la destrămarea unor căsnicii…”
O femeie, care este totodată și mămică, a vorbit deschis despre coșmarul orgasmelor necontrolate.

Femeia, identificată doar ca Maria, suferă de PGAD (persistent genital arousal disorder), cauzat de deteriorarea unui nerv situat între vagin și anus, scrie dailystar.co.uk.

Boala rară, care i-a uimit chiar și pe medici, a determinat ca mămica a trei copii să aibă orgasm chiar și la un concert al cântăreței Shania Twain.

Văduva din East Dunbartonshire a vorbit deschis despre afecțiune și a spus că femeile nu trebuie privite ca niște „ciudățenii”.

„Oamenii nu ar trebui să treacă prin asta și să fie ridiculizați. Nu este deloc amuzant. A dus la divorțuri. Unele femei se sinucid. Îți distruge încredere în sine și sunt zile în care aș vrea să NU mai exist”, a declarat Maria.

Maria a precizat că a început să sufere de această problemă după un control ginecologic de rutină la Spitalul Stobhill din Glasgow, în septembrie 2017, unde un medic „i-a vârât” o oglindă în vagin.

În luna următoare aceasta s-a plâns de probleme intime și a fost diagnosticată cu PGAD.

„Nu am știut ce se întâmplă cu mine. Ai această excitare incredibilă, de care nu scapi sau care nu este activată de o anumită chestie.

De cele mai multe ori simt că stau pe un mușuroi de furnici. Sunt zile în care simt un gâdilat, dar apoi se transformă într-un orgasm violent.

La o groapă, la turbulențe de avion, în lift, de la vibrațiile unei vioare – nu știu câte femei pot spune că au fost la concertul Shaniei Twain și au avut orgasm.

Cel puțin 90% din viața mea este distrusă și 10% nu este cine știe ce… A trebuit să renunț la voluntariat, deoarece mișcarea declanșa orgasmul. Una dintre prietenele mele mi-a zis că am devenit o persoană foarte izolată”, a declarat Maria.

Spitalul respectiv a pus la îndoială afirmațiile Marie și a refuzat să-i ofere tratament peste hotare, trimițând-o la un specialist din Londra.

Inchide