Creatură misterioasă, surprinsă în apele Tamisei

Creatură misterioasă, surprinsă în apele Tamisei
Publicat: 09/04/2016, 17:00
Actualizat: 06/07/2016, 06:48

Imaginile au fost filmate dintr-o telecabină aparținând companiei Emirates, iar o zi mai târziu, pe 27 martie, au și fost postate pe Youtube cu descrierea „Ceva uriaș se mișca pe sub apă, iar apoi a ieșit pentru scurt timp la suprafață”, a scris utilizatorul Penn Plate. „Sunt balene în Tamisa? Ori este vreun submarin ciudat?”, a adăugat acesta. Filmarea suprinde momentul în care ceea ce par a fi două aripi ale unui mamifer acvatic apar la suprafața răului, înainte să se scufunde din nou.

Publicația The Evening Standard arată, însă, că mulți utilizatori de Internet care au văzut videoclipul se îndoiesc de calitatea lui, acesta având o calitate destul de slabă și fiind realizat dintr-un unghi destul de prost. În plus, filmarea a fost postată cu doar câteva zile înainte de 1 Aprilie, iar oamenii deja bănuiesc că ar putea fi doar o păcăleală.

Alții, însă, sunt de părere că presupusul animal ar putea fi niște foci, un grup de delfini sau de balene. Și, într-adevăr, după cum arată The Evening Standard, au existat destule cazuri, începând cu anii 2000, în care animale acvatice au fost zărite înotând în Tamisa.

Un reprezentant al Muzeului de Istorie Naturală a declarat pentru Business Insider că „filmarea nu este suficient de clară pentru a putea identifica această creatură”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase