Cristina Țopescu, incinerată. Cine îi va lua cenușa

Cristina Țopescu, incinerată. Cine îi va lua cenușa
Familia cunoscutei jurnaliste a decis ca trupul neînsuflețit să fie incinerat, iar cenușa va ajunge la mama ei, în Oradea.

Fiica marelui comentator sportiv și om de televiziune Cristian Țopescu a fost găsită moartă în propria-i casă pe 12 ianuarie. Va fi incinerată miercuri, 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan- Bârzești, din Capitală. De față va fi prezent Cristi, fratele cel mare, cel care va lua cenușa și o va duce în Oradea, acolo unde locuiește în prezent mama sa.

Surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală afirmă că, foarte probabil, decesul Cristinei Țopescu ar fi survenit în urma unui infarct.

Numeroși prieteni și apropiați au transmis mesaje de condoleanțe, printre care și Familia Regală a României, cu care Cristina Țopescu se afla în relații bune.

„Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului. În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit «Regele Mihai – Nihil Sine Deo». În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Casa Regală a României.

Inchide