„Cronica Cârcotașilor”, relansată sub coordonarea lui Șerban Huidu

Cronica Cârcotașilor, relansată sub coordonarea lui Șerban Huidu
Publicat: 19/09/2014, 11:07

Potrivit ultimelor stiri, Ioana Petric este una dintre „bebelușele” emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, în timp ce Alexandru (Alex) Bogdan este unul dintre actorii din emisiunea „Mondenii” de la Prima TV.

Noile vedete ale emisiunii „Cronica Cârcotașilor” – care va fi difuzată la Prima TV în fiecare miercuri, de la ora 20.30 – au fost prezentate de Șerban Huidu și Cristian Hrubaru.

Într-un comunicat remis MEDIAFAX de Prima TV, Ioana Petric spune că ea și colegul său de pupitru vor lucra în acest sezon „sub atenta îndrumare a lui Șerban Huidu”. „Momentan, nici eu, nici Alex nu contribuim în mod direct la scrierea textelor, dar oameni foarte bine pregătiți din jurul nostru ne lasă libertatea de a improviza și de a aduce mereu o contribuție personală. Nu vom face niciodată afirmații nefondate sau în care să nu credem. Nu poți fi formator de opinie, fără o opinie personală”, spune Ioana Petric.

La rândul său, Alex Bogdan spune că nu vrea să se gândească la faptul că joacă rolul unui prezentator. „Era vremea pentru o abordare mai fresh la ‘Cronică’. Cu siguranță va fi altfel”, spune acesta.

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu’) au decis în această vară să părăsească emisiunea „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, pe care o prezentau în această formulă din noiembrie 2011.

„Am decis să părăsesc «Cronica Cârcotașilor». De la TV. Că la radio și-a luat-o Șerban Huidu și a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viața mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil. Am scris și am prezentat această emisiune. 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea și le mulțumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu și Codruț, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu’, și poate și alții, lucrăm la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi și sper că toți cei care ne apreciază să fie alături de noi”, a scris, la începutul lunii iulie, pe contul său de Facebook, Mihai Găinușă.

La rândul său, Șerban Huidu a reacționat la momentul respectiv tot pe contul său de Facebook. „Am trăit ieri și azi unele dintre cele mai amare zile ale vieții mele! Mihai Găinușă și Dezbrăcatu’ au ales în fața tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma și alții sau nu… Rămân anii de muncă, ideea și o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuși voi decideți!”, a scris Șerban Huidu. El le-a mulțumit celor doi „pentru anii frumoși petrecuți împreună”.

În prezent, Mihai Găinușă și Codruț Kegheș lucrează la un nou proiect: emisiunea „Cusurgiii”, care va fi difuzată tot la Prima TV, din 22 septembrie, în direct, de luni până joi, de la ora 22.30.

Mihai Găinușă și Codruț Keghes au început să prezinte emisiunea „Cronica Cârcotașilor” în noiembrie 2011. Atunci, Șerban Huidu a ieșit din echipa de prezentatori a emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, în urma unui accident în care a fost implicat.

Pe de altă parte, televiziunea Prima TV a fost vândută la sfârșitul anului trecut omului de afaceri român Cristian Burci de grupul german de media ProSiebenSat.1, care a ieșit la momentul respectiv de pe piața audiovizualului din România. Tot atunci, ProSiebenSat.1 a vândut televiziunea Kiss TV și radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM și Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

În ianuarie 2014, Șerban Huidu a decis să părăsească Kiss FM. Atunci, matinalul „Cronica Cârcotașilor” difuzat la Kiss FM a fost transformat în „Găinușă și Dezbrăcatu’ la Kiss FM”, în condițiile în care marca „Cronica Cârcotașilor” este deținută de Șerban Huidu. Ulterior, Găinușă și Dezbrăcatu’ au început să realizeze emisiunea matinală „Cusurgiii” la Radio 21, în timp ce matinalul Kiss FM este realizat în prezent de Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun