Cu cât este plătită Suri Cruise pentru a-și lansa propria linie vestimentară

Redactor:
Florin Badescu
Cu cât este plătită Suri Cruise pentru a-și lansa propria linie vestimentară
Suri Cruise, fiica în vârstă de șapte ani a actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (2,3 milioane de dolari) pentru a-și lansa propria linie vestimentară

Suri Cruise, fiica în vârstă de șapte ani a actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (2,3 milioane de dolari) pentru a-și lansa propria linie vestimentară, informează femalefirst.co.uk.

„Suri are doar șapte ani, dar este deja incredibil de mult interesată de modă și de haine. A avut parte de un an foarte dificil însă s-a adaptat uimitor de bine la noua ei viață în New York, iar, la toamnă, va urma cursurile unei școli obișnuite”, a declarat o sursă citată de tabloidul britanic The Sun.

„Moda este un hobby drăguț pentru ea și cu siguranță nu va pune stăpânire pe viața ei. Cele mai multe dintre fetițe visează să poată să își croiască propriile haine, iar acum, desenele ei vor deveni realitate”, a adăugat aceeași sursă.

Noua linie vestimentară – care se va numi „Suri” – va fi lansată în toamna acestui an la New York și, dacă va avea succes, va fi comercializată pe întregul teritoriu american începând de anul viitor.

Katie Holmes, în vârstă de 34 de ani, a avut inițial ideea ca Suri să aibă propriul blog fashion, dar apoi a extins acest concept, după ce fiica a început să îi vorbească despre pasiunea ei pentru designul vestimentar.

Anterior, presa americană afirma că actrița, care s-a despărțit de Tom Cruise în vara anului trecut, ar fi preferat ca fiica ei să se concentreze mai ales asupra activităților școlare, după ce Suri primise o ofertă de a lucra ca manechin pentru colecțiile vestimentare pentru copii.

Katie Holmes a anunțat pe 28 iunie 2012 că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorțul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit apropiaților săi, luat prin surprindere de inițiativa soției sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foști parteneri de viață la mai puțin de două săptămâni după aceea.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârșitul lunii august, în urma divorțului actrița urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise și Katie Holmes au rămas în relații amicale și continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuiește cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obținut custodia principală asupra micuței Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanțial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Inchide