Cum a câștigat Matt Damon 150.000 de dolari pe secundă

Cum a câștigat Matt Damon 150.000 de dolari pe secundă
Publicat: 11/11/2013, 17:57
Actualizat: 28/09/2018, 00:11

Actorul american Matt Damon ar fi fost plătit cu suma de 3 milioane de dolari pentru o apariție de 20 de secunde într-o reclamă la Nespresso, în regia lui Grant Heslov, alături de George Clooney, ceea ce înseamnă 150.000 de dolari pe secundă, informează contactmusic.com.

„Matt este una dintre puținele vedete de la Hollywood care a refuzat majoritatea ofertelor pentru reclame care promovează diverse produse. Dar această ofertă a fost însoțită de un onorariu imens și de faptul că lucrează cu oameni în care are încredere, producătorul lungmetrajului «The Monuments Men» Grant Heslov și George Clooney, partenerul său din film”, a declarat o sursă pentru publicația The New York Post.

George Clooney este imaginea brandului Nestlé în afara Statelor Unite din 2006 și noua reclamă mizează pe farmecul său irezistibil.

În noua reclamă la Nespresso, intitulată „În numele plăcerii”, George Clooney este păcălit de o femeie atrăgătoare care vrea să își bea cafeaua singură și trimite un grup de fane ale actorului care să îl asalteze, astfel încât să fie lăsată în pace.

Matt Damon apare în versiunea mai scurtă a reclamei, în care de data aceasta, George Clooney este cel care vrea să își bea liniștit cafeaua și trimite femeile pe urmele prietenului său.

Francizele cinematografice „Ocean’s” și „Jason Bourne” i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood și, totodată, numeroase colaborări cu regizori și actori de succes. Astfel, Matt Damon a jucat, printre altele, în „Cârtița”, regizat de Martin Scorsese, „Agenția secretă”, de Robert de Niro, și „Syriana”, de Stephen Gaghan. El apare și pe afișul filmului „Informatorul!/ The Informant!”, regizat de Steven Soderbergh, în drama „Invictus”, regizată de Clint Eastwood, dar și în „Frații Grimm”, de Terry Gilliam, lansat în 2005.

Recent, Matt Damon a jucat alături de Jodie Foster în superproducția hollywoodiană „Elysium”, care transpune lupta de clasă dintre milioane de pământeni săraci rămași pe Terra, devenită în anul 2154 o planetă cu resurse epuizate aproape complet, și clasa super-bogaților, care trăiesc lipsiți de griji pe stația spațială Elysium.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase