Cum a fost cu bicicleta la mare: Lucian Mîndruță vorbește la „Schimbă vorba” cu patru dintre participanții care au pedalat din București până la Vama Veche

Redactor:
Adrian Macarie
Patru dintre participanții la evenimentul "ProSport cu bicicleta la mare" sunt invitații lui Lucian Mîndruță, în ediția de luni a emisiunii "Schimbă vorba", care va fi difuzată la ora 21, după Gândul LIVE.

Patru dintre participanții la evenimentul „ProSport cu bicicleta la mare” au fost invitații lui Lucian Mîndruță, în ediția de luni a emisiunii „Schimbă vorba„, difuzată la ora 21, după Gândul LIVE.

Cei patru, care au reușit, alături de Lucian Mîndruță și ceilalți participanți, să parcurgă drumul de la București la mare în doar două zile, i-au povestit moderatorului cum a fost cursa pentru ei.

sursa foto Facebook Lucian Mindruta

„Ultima baie în mare”, așa cum a numit-o Lucian Mîndruță, s-a transformat în „primul duș al anului”, din cauza ploii care i-a încetinit, dar nu i-a oprit pe bicicliștii amatori sau profesioniști.

Cât de grea a fost cursa, dar și cum au reușit participanții să străbată cei peste 260 km, aflați la „Schimbă vorba„, de la ora 21:00, pe live.gandul.info.

Inchide