Cum a reușit Monica Lewinsky să schimbe titlul unui documentar despre relația ei cu Bill Clinton

Publicat: 30/11/2017, 17:05

Începând cu 3 decembrie 2017, HLN va difuza un documentar din două părți, „How it Really Happened”, despre Clinton și Lewinsky.

Filmul oferă detalii despre relația președintelui american cu Lewinsky, dar nu asta a deranjat-o pe protagonistă, ci titlul: „The Monica Lewinsky Scandal”.

Lewinsky, care s-a transformat după scandalul sexual cu Clinton într-o activistă anti-hărțuire, a sugerat un alt titlu pentru documentarul respectiv. Marți, aceasta a propus online titlurile „The Starr Investigation” și „The Clinton Impeachment”.

„Am corectat eu pentru voi. Cu plăcere”, a scris Lewinsky pe Twitter. HLN a luat în considerare atenționarea lui Lewinsky și a schimbat numele documentarului.

„Ținând cont de evenimentele recente și pentru a prezenta cât mai corect povestea, episodul va fi intitulat „The Clinton-Lewinsky Scandal”, a precizat Alison Rudnick, vicepreședintele de comunicare al HLN.

Lewinsky nu a reacționat deocamdată la noua variantă de titlu a documentarului, scrie The Washington Post.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase