Cum arată acum „success kid”, băiețelul care a oferit fața celui mai cunoscut „meme” de pe Internet

Băiețelul care a făcut înconjurul internetului în postura de "succes kid", grație unei fotografii pe care i-a făcut-o mama lui la numai 11 luni, are acum 8 ani.

Sammy locuiește în Jacksonville, Florida, și a făcut senzație pe internet, după ce mama sa i-a făcut o fotografie în care apărea pe plajă, cu pumnul strâns și cu o expresie încrezută, ca și cum tocmai câștigase un mare premiu.

Atunci avea 11 luni și figura lui, care a amuzat o lume întreagă, se datora faptului că tocmai băgase în gură nisip.

FOTO: Facebook/Laney Robertson Griner

„Success kid”, așa cum a fost el supranumit, are însă câteva probleme în familie. Tatăl lui face de câțiva ani dializă timp de patru ore, trei zile pe săptămână, iar asigurarea lui medicală acoperă doar 80% din costurile procedurilor medicale de care bărbatul are nevoie.

FOTO: Facebook/Laney Robertson Griner

Mama sa a încercat însă să strângă bani cu ajutorul internauților pentru a-i plăti acestuia tratamentului, potrivit Știrile ProTV. Avea nevoie de 12.000 de dolari, dar în numai 6 zile, a reușit să strângă aproape 43.000 de dolari.

 

LIKE dacă și vouă vă place una dintre cele mai cunoscute poze de pe Internet 🙂 Cum arată acum „success kid”, băiețelul care a oferit fața celui mai cunoscut „meme” – http://goo.gl/2DxGQT

Posted by Gandul on Friday, June 5, 2015

Inchide