Cum va influența moartea lui Larry Hagman noul serial „Dallas”

Cum va influența moartea lui Larry Hagman noul serial Dallas
Publicat: 26/11/2012, 14:50
Actualizat: 29/07/2014, 23:28

Sezonul doi din noul „Dallas”, continuarea serialului din anii ”70-”90, va fi rescris, pentru a reflecta moartea actorului Larry Hagman, care îl interpreta pe J.R., scrie BBC.

„Sezonul doi se află în plină producție, iar vestea tristă a morții lui Larry Hagman va fi inclusă în scenariu”, se arată într-un comunicat al postului TV britanic Channel 5.

Larry Hagman, care a murit vineri noapte la 81 de ani, a fost cooptat pentru a juca și în noul Dallas, lansat la mai bine de 20 de ani de la serial.

Larry Hagman bea cinci sticle de șampanie pe zi în timpul filmărilor la „Dallas”

Linda Gray, partenera lui Hagman din ambele seriale „Dallas”, a fost alături de acesta în ultimele clipe de viață. „A fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. Era creativ, generos, amuzant, drăgăstos și talentat și îi simt enorm lipsa. Era plin de viață și a trăit viața la maximum”, a declarat Gray.

Ken Kercheval, intrepretul lui Cliff Barnes, „dușmanul” lui J.R., a declarat că Larry Hagman era exact opusul personajului pe care îl interpreta. „J.R. nu era un om de treabă, era oribil. Era opusul lui Larry. Dar astfel de personaje sunt mereu amuzant de jucat, iar el l-a jucat perfect”, a declarat Kercheval.

Serialul original „Dallas”, difuzat între 1978 și 1991, a fost unul dintre cele mai de succes programe ale CBS, fiind urmărit de 300 de milioane de oameni din 57 de țări.

Larry Hagman s-a luptat în copilărie cu drogurile și timp de 50 de ani cu alcoolul. Chiar și pe platoruile de filmare din „Dallas”, interpretul lui J.R. obișnuia să consume cinci sticle de șampanie pe zi, scrie BBC. Până la urmă, Hagman a fost diagnosticat cu ciroză, în 1992, iar după trei ani a suferit un transplant de ficat. În ciuda interdicțiilor, Hagman a continuat să bea în secret, până în 2003, când a suferit o nouă operație. Larry Hagman a murit vineri noapte, în urma unor complicații.