Gandul
11.09.2019
Magazin

Cuplu neobișnuit: Un bărbat de 74 de ani s-a căsătorit cu iubita lui de 21 de ani, deși tânăra l-a înșelat

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din Serbia s-a căsătorit cu iubita lui de 21 de ani în ciuda faptului că tânăra l-a înșelat, cel puțin o dată.

Nunta a avut loc pe 7 septembrie în orașul Pozega, în vestul Serbiei, transmite The Sun. „Am plâns de fericire. De fapt, nu am plâns, dar am vărsat câteva lacrimi”, a declarat mireasa.

Copiii mirelui, Milojko Bozic, și părinții fetei, Milijana, nu au participat la eveniment.

Cei doi au devenit celebri după ce au apărut într-o emisiune de televiziune numită „Cupluri”. Acolo, Milijana l-a înșelat pe Milojko cu un bărbat mult mai tânăr.

Bărbatul are trei copii din prima căsătorie, de 45, 35 și 30 de ani. Bozic are și doi nepoți, de 13 și 11 ani.

Cei doi s-au căsătorit doar civil, deoarece biserica din localitate refuză să unească cupluri între care diferența de vârstă este mai mare de 15 ani.

Milijana a declarat că Milojko s-a descurcat bine în noaptea nunții. „L-a durut puțin spatele, dar s-a descurcat bine”, a declarat mireasa. Totuși, cei doi nu a făcut sex normal, ci oral, potrivit tinerei.

Tot în acest an, un bărbat de 79 de ani din Arkansas s-a căsătorit cu o femeie de 24 de ani. Diferența de 55 de ani nu a stat în calea fericirii lor. „Ne iubim profund și dorim să avem un copil”, a declarat tânăra.

 

Inchide