„Dacă vrei să fii domnișoară de onoare, va trebui să faci avort”. Ce a urmat după cerința absurdă a viitoarei mirese

„Dacă vrei să fii domnișoară de onoare, va trebui să faci avort. Ce a urmat după cerința absurdă a viitoarei mirese
Publicat: 23/04/2019, 14:13

O mamă povestește cum o cerință absurdă a făcut-o să-și dea seama că fosta ei prietenă era de fapt o persoană extrem de egoistă.

„Cu aproximativ un an înainte de nunta prietenei mele cele mai bune, am rămas însărcinată. Întotdeauna mi s-a spus că nu pot face copii, deci venirea pe lume a fiicei mele a fost realmente o surpriză. Deși, în mod evident, nu îmi planificasem să am un copil, vestea m-a făcut extrem de fericită”, scrie Fox News.

Tânăra i-a dat minunata veste și prietenei sale cele mai bune Kate, de la care s-ar fi așteptat să obțină o reacție pozitivă. Dar nu a fost așa: „Mi-a zis că va fi stresată pentru că eu va trebui să probez rochia cu câteva luni mai târziu față de celelalte domnișoare de onoare. Trebuia să nasc în aprilie, iar nunta era în iunie. Kate mi-a amintit că la nunta ei nu vor fi prezenți și copii, mi-a explicat că evenimentul va fi dificil pentru mine și a încheiat cu întrebarea: „Nu crezi că ar fi mai bine să faci avort?”

Femeia povestește că inițial a crezut că era vorba despre o glumă.

„Am întrebat-o dacă vorbește serios când mi-a sugerat să fac avort, doar pentru ca nunta să fie conform planului. Mi-a spus că venirea pe lume a copilului îmi va ruina viața. Atunci a rugat-o și pe mama ei să mă convingă să fac avort. Mama ei mi-a scris, m-a felicitat și mi-a spus că este alături de mine, indiferent de ce decizie voi lua”, povestește tânăra.

Femeia a decis să păstreze copilul și a rupt orice legătură cu Kate.

„Bineînțeles că n-am mai vorbit cu ea de atunci. M-a invitat la nuntă, dar nu am răspuns. A numit-o domnișoară de onoare pe o femeie însărcinată în 8 luni, care a purtat o rochie mai largă, care mi-ar fi venit și mie”, a dezvăluit femeia, deznodământul ironic al poveștii.