Dan Bittman acuză ATACURI în timpul show-ului: SRI să spună CINE A BRUIAT microfoanele

Redactor:
Razvan Tupa
Dan Bittman acuză ATACURI în timpul show-ului: SRI să spună CINE A BRUIAT microfoanele
Dan Bittman cere SRI să afle cine a bruiat microfoanele la un spectacol al Primăriei Sectorului 5. Vezi cum se ceartă solistul de la Holograf cu internauții care-l acuză că se prostituează profesional

Dan Bittman a povestit cum a trăit cele trei zile de spectacole organizate de Primăria Sectorului 5 de vineri până duminică: „Au fost trei zile în care mai mulți artiști au urcat pe scenă în fața Academiei Militare. În ziua a doua, a apărut marea problemă, pentru că primarul și-a prezentat o dare de seamă după doi ani de mandat și atunci au ieșit toate școlile, toate grădinițele, toate instituțiile de învățământ din sector care au venit. Au fost aproape 10.000 de oameni, nu aduși cu arcanul și afirmația mea că «se pare că aici, în Sectorul 5, lumea e fericită» a deranjat. Dar eu asta vedeam în fața ochilor. A fost chiar un moment în care a apărut primarul și nu a fost huiduit, cum se întâmplă la astfel de manifestări”.

Solistul trupei Holograf susține că atacurile au început încă din timpul evenimentului: „Un lucru a scăpat neobservat și cred că merită cercetat. În timpul spectacolului, cineva a venit cu un aparat de bruiat și a bruiat toate microfoanele din scenă – și pe discursul primarului, și pe alte momente. Cineva, în mod concertat, angajatul cuiva, a venit cu un aparat și a făcut lucrurile acestea. Cred că SRI, că tot vorbim atâta de el, cât și poliția ar trebui să dea un răspuns… «l-am găsit pe ăsta sau nu l-am găsit» sau «nu e adevărat». Asta vă pot spune cu siguranță, pentru că noi cu asta ne ocupăm de ani întregi și știm când microfoanele sunt bruiate”, a mai afirmat artistul pentru Mediafax.

Reacțiile vehemente legate de afirmațiile sale privindu-l pe primarul PSD din Sectorul 5, Daniel Florea puteau să fie legate de orice partid, consideră muzicianul: „Mie mi se pare penibil faptul că, dacă am prezentat un spectacol, indiferent al cărui primar, că putea să fie al oricărui alt partid, vina e a mea. Și nu văd care e vina. Probabil, vina de a fi cetățean în România. Când o să ajungă să-mi fie rușine de faptul că îmi câștig pâinea în mod cinstit, o să mă retrag. Dar acum, în niciun caz”.

Dan Bittman nu se va lăsa intimidat și că va prezenta și pe viitor spectacole organizate de instituții publice: „O să accept în continuare. Cântăm, asta e meseria mea… și nu numai asta. Cine vrea să se bucure de Holograf poate să o facă în continuare… și de mine vorbesc, nu vreau să îmi implic colegii în prostia asta. E o prostie”.

„E o mașinărie… 99% din conturile de pe care se scrie și care au început toată povestea sunt false. Sunt inventate… revin, sunt hackeri care intră pe Facebook, peste tot. Nu înțeleg rostul. Probabil că trebuia să se ajungă și la artiști, probabil că trebuia găsit un vinovat. Eu fac meseria asta de aproape 40 de ani. Nu mi-e rușine de ce fac, dimpotrivă, sunt chiar mândru. Și nu vreau să plec capul în fața unor descreierați care sunt puși, fiecare cu motivele lui, să dărâme câte ceva. Din punctul ăsta de vedere, mie lucrurile îmi sunt foarte clare”, a declarat Dan Bittman, despre cei care i-au făcut reproșuri pe contul său de Facebook, după ce au început să circule pe internet imaginile care îl înfățișau prezentând un spectacol organizat la sfârșitul săptămânii trecute, în fața Academiei Militare, de Primăria Sectorului 5 al Capitalei, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la atestarea documentară a zonei.

„Cu cei care nu sunt conturi fake am putut să intru în dialog și să-mi explic și eu punctul de vedere. Cu cei care sunt postaci și sunt clar plătiți de cineva, este foarte clar că nu acceptă nimic… am ajuns de la «curva PSD-ului» până la «o jigodie penală» și inamicul public în România, că din cauza mea nu merge nimic… lucru pe care, sincer, nu-l cred. Așa că nu-mi rămâne decât să se aștearnă uitarea peste prostia asta”, a mai declarat muzicianul.

Artistul a explicat faptul că nu crede că Sectorul 5 este cel mai sărac din Capitală: „Eu nu știu cum se trăiește în Ferentari, deși trec destul de des. Dar în Sectorul 5 se află toate instituțiile de forță, sediile tuturor instituțiilor statului, de la Președinție la Parlament, de la Catedrala Neamului la Facultatea de Medicină. Eu nu cred că în Sectorul 5 s-a găsit buba, că e cel mai sărac sector. Dimpotrivă, la ce bani se vehiculează în sectorul ăsta, eu cred că vorbim aiurea, în necunoștiință de cauză”.

De altfel, a spus muzicianul, dedesubturile atacurilor îi scapă: „Nu știu de ce se leagă lucrurile. A fost un spectacol. Nu am cunoștință de subiect. Nu am cunoștință de dedesubturi. Nu sunt afiliat niciunui partid, nu fac politică. Pur și simplu am fost unul dintre protagoniștii acestui spectacol, cel care a prezentat acest spectacol. Faptul că am prezentat un primar în mod civilizat și nu m-am apucat să-l înjur pe scenă cred că a deranjat. Cred că o minimă decență ar trebui păstrată. Constat, însă, că suntem o țară bolnavă de ură și că, dacă nu ești cu unii, ești împotriva tuturor și așa mai departe. Cred cu tărie că boala asta a României trebuie cumva rezolvată. Și de dumneavoastră, de mass-media, de televiziuni, și de politicieni. Oamenii sunt tentați să ia partea unuia sau altuia și începe o vrajbă generală. Asta e o prostie, până la urmă, pentru că nu o să trăim mai bine dacă Dan Bittman prezintă sau nu un spectacol, nu de-acolo vine traiul bun al unei țări, să fim serioși”, a mai declarat Bittman pentru Mediafax.

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
O româncă din WTA, hărțuită și jignită incalificabil: `Ești mai bună la sex decât la...
Atac NEMILOS la adresa Ralucăi Turcan: Vrea să ne ducă la cimitir. Cine a făcut...
Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
Norvegia lansează o anchetă după decesul a 23 de bătrâni care au primit vaccinul Pfizer:...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Ultima FOTOGRAFIE a lui Mihai Eminescu. În trei ani s-a schimbat aproape cât în trei...
ULTIMA ORĂ! Veste GENIALĂ despre programul Rabla 2021. Toți oamenii așteptau asta
Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent. Cine a reușit în viață și cine a...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea ȘOC a momentului despre unul dintre cei mai mari luptători MMA români
Antonia a publicat poze complet nemachiată: Am învățat să mă accept cum sunt
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...
Inchide