DANSEZ PENTRU TINE. Cine sunt concurenții care vin în ring în SEZONUL 14 al emisiunii

DANSEZ PENTRU TINE. Cine sunt concurenții care vin în ring în SEZONUL 14 al emisiunii
Publicat: 16/10/2013, 18:16
Actualizat: 29/07/2014, 20:51

Un nou sezon al emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, debutează vineri, 18 octombrie, de la ora 20.30 la ProTv. Ștefan Bănică și Iulia Vântur vor prezenta publicului cine sunt cei 8 concurenți care au venit în SEZONUL 14 al emisiunii DANSEZ PENTRU TINE să lupte în pași de dans pentru visurile lor.

Alexandra Popovici va urca pe scena de la DANSEZ PENTRU TINE pentru că își dorește să împlinească visul tatălui ei, profesor și coregraf, cel care a și înființat în urmă cu șapte ani grupul folcloric „Dor”.

Alexandra a avut o copilărie foarte grea, pentru că părinții nu i-au fost alături. Și-a cunoscut tatăl abia când avea 11 ani, când a intrat într-un ansamblu popular. „Toată lumea știa că sunt fata lui, numai el nu. Nu știa nici măcar că exist. Eram fericită că în sfârșit îl am aproape de mine chiar dacă el nu știa cine sunt”, declara tânăra. La 14 ani, Alexandra și-a făcut curaj și i-a spus că este copilul lui. Astfel, au început să lucreze împreună în cadrul folcloric „Dor”, iar asta a fost cea mai mare bucurie din viața Alexandrei.

Din cauza problemelor materiale, ansamblul „Dor” este aproape în pragul dezmembrării, iar acest lucru l-ar distruge pe tatăl ei. Alexandra va lupta în pași de dans alături de Sorin Brotnei și de coregrafa Georgiana Caita, cunoscută sub numele de Căprioara pentru a împiedica asta.

Emanuela Mitrea și Falemi Nana vor lupta la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, sub stricta supraveghere a coregrafului Lilian Carăuș, pentru a-i îndeplini visul concurentei.

Despre Ema, o tânără frumoasă și plină de viață, nimeni nu ar crede că a avut o copilărie bolnăvicioasă și că a suferit chiar și o paralizie. Ema este astăzi o femeie sănătoasă datorita dansului, pentru care a făcut nenumărate sacrificii. Cu toate că dansul nu îi oferă siguranța materială de care ea și familia ei au nevoie, Ema știe cu certitudine că s-a născut pentru a se exprima prin această formă de artă, la care nu vrea să renunțe.

Iulia Clișu este din Bârlad, locul transformat într-o adevărată pepinieră de dansatori de coregrafa Monica Moraru, cea prin mâinile căreia au trecut sute de copii. Viața acesteia a fost însă atât de grea încât, în urma stresului și a traumelor, s-a îmbolnăvit de obezitate morbidă, una dintre cele mai cumplite afecțiuni de care poate suferi un dansator. Iulia este unul dintre tinerii care își doresc din toată inima să își vadă profesorul sănătos, pentru a continua să danseze sub îndrumarea unui profesionist cu har.

Aceasta va lupa alături de Dima Trofim și de coregraful Dragoș Roșu, cunoscut sub numele de Istvan, pentru a-și îndeplini visurile.

Dana Matei, poreclită Lockid, vrea să danseze și simte că nu poate face altceva. Familia a insistat să facă o facultate care nuare nicio legătură cu dansul și a făcut-o: Facultatea de Drept, iar mai apoi și a lucrat la o firmă de asigurări în postul de consilier juridic. Nu a rezistat, și-a dat demisia, iar într-o perioadă chiar a plecat de-acasa pentru a-și urma visul: acela de a dansa. A renunțat la viața tihnită oferita de mama ei în schimbul unei vieți dedicate dansului. Deși o duce greu, nu renunță. Ambiția de a dansa este atât de mare încât a intrat și la Facultatea de Coregrafie.

Pe lângă dorința imensă de a dansa, Dana va lupa alături de Giani Kirița și Victoria Bucun, cunoscută sub numele de Vica, să vrea să-și ajute și mama, care se luptă în prezent cu o serie de datorii.

Razvan Marton a fost crescut de bunici de la vârsta de un an, așa că nu e greu de înțeles că ei reprezinta totul pentru el, cu atât mai mult cu cât părinții lui au murit când el era adolescent. Tânărul este ca un tată pentru fratele lui mai mic, pe care îl sprijină. Răzvan ar vrea să facă teatru, să cânte și să danseze, dar mai presus de orice vrea să ofere siguranță familiei sale.

Astfel, acesta va participa la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, alături de Ilinca Vandici și de coregraful Daniel Dobre, pentru a-și îndeplini visurile.

Adrian Baranga, poreclit Freek, va intra în competiția visurilor alături de Elena Ionescu. Coregraful celor doi concurenți de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, este Andra Gheorghe, cunoscută sub numele de Cocuța.

Din dragoste pentru această formă de arta, Freek a devenit un personaj cunoscut în lumea dansului. Nimeni nu știe însă că acesta a plecat din provincie și și-a lăsat singuri părinții care pentru el înseamnă totul. A făcut multe sacrificii pentru a reuși să trăiască pentru dans, din dans. Deși se simte realizat pe plan profesional, suferința lui cea mai mare este că meseria nu îl lasă să petreacă mai mult timp împreună cu familia, el fiind un familist convins.

Zilnic în el se dă o luptă dură între a-și urma visul și a fi alături de părinții săi bolnavi, bătrâni și singuri. Visul său este acela de a-și ajuta părinții, care au nevoie de o viață mai bună și mai liniștită. Freek simte că singurul mod prin care poate face asta este dansul.

Ca și Freek, George Trascău, poreclit Dark, vrea să-și ajute familia prin dans și numai prin dans, cel care l-a și ajutat să treacă printr-o copilărie grea și să devină un bărbat puternic. Singuratic și retras, Dark a găsit calea de a transmite celorlalți trăirile lui: dansul. Tânărul, alături de Sore Mihalache și de coregraful Bogdan Boantă, vrea să demonstreze familiei lui că poți să-ți construiești viața pe care ți-o dorești făcând ceea ce-ți place și că, mai mult decât atât, așa îi poți ajuta și pe cei dragi.

Alexandru Ciobanu luptă pentru prietenul lui foarte bun, Andrei, în vârstă de 18 ani, care a suferit un accident groaznic în timpul unui spectacol de breakdance. A făcut o săritură, a căzut în cap, iar acum este paralizat de la gât în jos. În ultimul an, Andrei a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale, însă acum trece printro perioadă de recuperare, iar tratamentele sunt costisitoare.

Alexandru Ciobanu va urca pe scena de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, alături de Ruby. Cei doi vor fi coordonați de Doina Botiș.

Emisiunea DANSEZ PENTRU TINE va începe vineri cu un nou sezon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York