DANSEZ PENTRU TINE la PRO TV – SEZONUL 13 . Cine sunt concurenții care participă la DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 13. GALERIE FOTO

Publicat: 26/10/2012, 22:14
Actualizat: 19/05/2015, 14:02

Unii au fost urmăriți de ghinion încă de când au venit pe lume, alții i-au simțit tăișul exact atunci când sperau că soarta începe să le surâdă. Greu încercați de nenumăratele piedici ivite în cale, concurenții din acest sezon al show-ului „Dansez pentru tine”, difuzat de ProTv din 26 octombrie, s-au agățat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul. Tocmai de aceea, cei opt concurenți ai celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” vin să alunge prin dans ghinionul de care au tot avut parte până acum în viață.

DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 13 LIVE PE PRO TV. Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță vor fi la DANSEZ PENTRU TINE

Bianca Drăgușanu luptă în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se știe o viață chinuită. După ce a crescut în casă cu un tată violent și alcoolic, mama lui s-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă. Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini și poate și acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuțului. Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-și regăsi echilibrul după divorțul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să lucreze. Șansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuiește alături de iubitul lui. Ca și când asta nu ar fi destul de dureros, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor. Vasile speră ca visul lui de a-și aduce mama înapoi acasă și de a-i oferi o viață decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la Dansez pentru tine. Bianca Drăgușanu este partenera lui, iar cel care le va ghida pașii și le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.

Monica Davidescu intră în ringul visurilor alături de George Boghian și coregraful Cocuța (Andra Gheorghe). Născut într-o familie cu șapte copii din Dorohoi, având un tată violent și bolnav, George, ca cei mai mulți dintre frații lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori și-a și pierdut viața. După ce a trăit clipe de coșmar cât timp a fost instituționalizat, George a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea ca își poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-și recăpăta familia și de a avea un acoperiș deasupra capului.

Nicoleta Luciu și Attila Hainer, ghidați de coregraful Bogdan Boantă, luptă la Dansez pentru tine cu dorința arzătoare de a construi o casă pentru părinții lui Attila. Tânărul, originar din Oradea, nu și-a dat seama că a te naște într-o familie de rromi îți poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la școală. Marginalizat, evitat și tratat în permanență altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ținut lanț și pentru părinții lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum, la Dansez pentru tine, vrea să obțină o casă pentru părinții lui și un viitor mai bun pentru el.

Oana Ioniță dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinților lui. Aceștia au adăpostit în propria casă un om ce le-a adus numai necazuri. Nu a fost de ajuns că i-a escrocat, sora lui Ali s-a îndrăgostit de acest individ și chiar și-a părăsit familia pentru el. Șocați de-a dreptul de cele întâmplate, părinții au început să aibă din ce în ce mai multe probleme: tatăl s-a apucat de băutură, iar mama s-a îmbolnăvit. Cu stâlpii familiei zdruncinați, situația financiară a familiei s-a degradat tot mai mult până când. Astfel, constrânși de împrejurări, părinții au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs, iar acum Ali vrea din tot sufletul să-și vadă familia la adăpost de orice grijă. Alături de el și de partenera lui, Oana Ioniță, este coregraful Istvan (Dragoș Roșu).

Daniel Max Dragomir și Vica (Victoria Bucun) își unesc forțele pe ringul visurilor pentru Diana Pop, din Cluj Napoca. Diana este foarte talentată și își dorește să devină coregrafă, însă situația financiară precară a familiei nu-i permite să se întrețină din dans. Tânăra a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea că aici pasiunea ei va fi nu doar înțeleasă, ci și încurajată. Visul fetei este însă o prelungire a dorințelor mamei sale, care tot din cauza lipsei banilor nu a putut să facă o carieră în balet. Pentru ea și pentru mama ei, Diana Pop intră în această toamnă în ringul unde cele mai arzătoare dorințe devin realitate.

Marian Drăgulescu dansează în această toamnă la ProTv pentru a sparge ghinionul din viața Adrianei Lupu, din Iași. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-și renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundațiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma șocului suferit după această catastrofă. Adriana, Marian și coregrafa Doina Botiș vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun.

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din București, o tânără care vrea să se revanșeze față de sora ei. Aceasta și-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viața fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea și un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor și-a pierdut viața. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără ființa cea mai dragă de pe lume, ci și cu responsabilitatea uriașă față de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la școală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mica pentru a putea achita datoriile și a întreține familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea să o știe pe sora ei în siguranță, lipsită de orice griji și are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căița) și de Pavel își va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

Șerban Copoț, „Hienă” de la Animal X, participă la cel de-al XIII-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine alături de Valentina Hainăroșie, din București, și coregraful Lilian Cărăuș. Valentina este unul dintre sutele de mii de copii din România care s-au văzut singuri pe lume, după ce părinții au fost nevoiți să ia calea străinătății, pentru a munci. Anii întregi de sacrificii și muncă au fost făcuți scrum, după ce standul en-gros din care își câștigau pâinea a fost mistuit de flăcări. Iar pentru Valentina necazurile abia începeau. Bunicul s-a accidentat grav și a murit, bunica a căzut pradă Alzheimer-ului, din cauza datoriilor acumulate părinții ei au fost obligați să-și vândă apartamentul, iar tânăra s-a văzut nevoită să se angajeze pe când avea numai 14 ani. Valentina participă la Dansez pentru tine ca să alunge definitiv ghinionul și să-și ajute familia, atât de greu încercată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?