DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Ce schimbări aduce ediția cu numărul 100 a emisiunii difuzată de ProTv

Publicat: 12/11/2012, 15:18
Actualizat: 20/05/2015, 18:39

În această seară DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, ajunge la ediția cu numărul 100. Dincolo de coregrafii spectaculoase și invitați speciali, emisiunea transmisă de ProTv aduce schimbări și în ceea ce privește echipele concurente la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13.

Marian Drăgulescu revine în show

Marian Drăgulescu revine în competiția DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, vineri, 9 noiembrie. În ciuda faptului că echipa formata din el și Adriana Lupu a fost prima din acest sezon care a părăsit competiția în urma voturilor telespectatorilor, multiplul campion mondial îl va înlocui Pavel Stratan, care s-a accidentat la repetiții.

Medicul i-a interzis cu desăvârșire cântărețului să mai danseze până nu se va reface complet, după accidentarea la spate. Astfel, Marian Drăgulescu va fi cel care va intra în ringul de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. vineri, 9 noiembrie, alături de Andreea Preda.

Cu toate că până acum au făcut parte din echipe diferite, care, culmea, au și ajuns la duel, Marian o asigură pe Andreea că va fi „trup și suflet alături de ea”. „Noi, echipele de la DANSEZ PENTRU TINE, ne-am împrietenit. Mă simt foarte onorat că Pavel m-a ales pe mine, îi doresc însănătoșire grabnică și vreau să știți că voi trata această misiune cu seriozitate maximă, așa cum am făcut și în cazul Adrianei”, a declarat Marian Drăgulescu.

Roxana Ionescu o înlocuiește pe Monica Davidescu

Roxana Ionescu intră în competiția de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, în locul Monicăi Davidescu. Grav accidentată, Monica Davidescu nu mai poate continua competiția de la ProTv și i-a predat ștafeta Roxanei Ionescu, care a acceptat invitația fără să stea pe gânduri.

„Să-mi duci băiatul în finală”, i-a spus Monica în timp o îmbrățișa cu lacrimi în ochi, iar Roxana i-a promis că va lupta cu dăruire pentru visul lui George Boghian de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13.

„Recunosc, fiind perechea antrenată de Cocuța, cu ei țineam oricum. George chiar merită să fie fericit”, a declarat Roxana Ionescu.

Monica a fost trup și suflet alături de Roxana și de George, urmărindu-le primele repetiții pe care le-au făcut împreună. „A venit la noi în sală când repetam. A fost foarte drăguță, a stat cu noi, în ciuda faptului că trece printr-o situație cumplită e foarte optimistă, râde, face glume, iar eu nu știam cum să mă comport, să râd, să nu râd, dar tot ea m-a liniștit, mi-a zis: ‘A fost o greșeală, iar tu ai venit să mă ajuți”, iar eu i-am promis că o să-l duc pe George în finală, chiar pe primul loc”, a mărturisit Roxana.

Olivia Steer dansează pentru un caz umanitar

Ediția cu numărul 100 aduce pe ringul de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13 perechi și vedete din sezoanele trecute care au rămas în sufletul telespectatorilor. Pe lângă echipele din acest sezon, rând pe rând vor veni din nou în fața telespectatorilor și îi vor emoționa cu dansurile lor spectaculoase Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo și Jean de la Craiova.

Tot mâine, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste”, de la ACASĂ, va păși pe ringul de dans pentru un caz umanitar.

Bianca Drăgușan și Marian Drăgulescu condamnați la duel

Pentru Bianca Drăgușanu și Marian Drăgulescu ediția cu numărul 100 a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, va fi una plină de emoții. Echipele lor sunt condamnate la duel.

„oți trei suntem foarte muncitori și merităm să rămânem în concurs. Carol este cel mai bun dansator pe care l-am cunoscut, mama lui merită tot sprijinul, Dani este cel mai răbdător om pe care l-am cunoscut și un om foarte talentat, care a reușit să mă transforme într-un om care poate duce o coregrafie la bun sfârșit”, a declarat Bianca, dornică să continue competiția visurilor.

Pavel Stratan, grav accidentat, nu va dansa mâine seară alături de partenera lui, Andreea Preda. Lui i-a sărit în ajutor chiar Marian Drăgulescu, cel care a promis că va face tot posibilul ca Andreea să meargă mai departe. „Noi, echipele de la DANSEZ PENTRU TINE, ne-am imprietenit. Mă simt foarte onorat că Pavel m-a ales pe mine, îi doresc însănătoșire grabnică și vreau să știți ca voi trata această misiune cu seriozitate maximă, așa cum am făcut și în cazul Adrianei”, a declarat Marian Drăgulescu.

Telespectatorii pot salva favoriții trimițând SMS la 1322 cu textul „Bianca”, dacă vor ca Bianca și Carol să meargă mai departe, sau „Marian” sau „Pavel”, dacă vor să salveze din echipa formată din Andreea Preda și Marian Drăgulescu. De asemenea, telespectatorii mai pot vota sunând la 0900.760.402 pentru Bianca și Carol, sau la 0900.760.405 pentru Pavel și Andreea. Numerele de telefon sunt apelabile doar din rețelele Romtelecom și Alonia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun