DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Ce stiluri de dans pregătesc concurenții pentru ediția de vineri, 30 noiembrie

Publicat: 30/11/2012, 20:41
Actualizat: 20/05/2015, 20:47

Finalul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, se apropie cu pași repezi. Vineri, 30 noiembrie, telespectatorii ProTv vor afla care sunt cele trei echipe finaliste de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13.

Până în 7 noiembrie, însă, cele patru echipe care au rămas în emisiune se pregătesc intens, pentru a oferi telespectatorilor, vineri seară, un show veritabil, bazat pe improvizație, reggaeton și dans țigănesc.

La finalul ediției de mâine a concursului DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, echipa formată din Max și Diana sau cea formată din Roxana și George va părăsi competiția visurilor.

În așteptarea momentului decisiv, când vor fi dezvăluite voturile telespectatorilor, Max și Roxana își răsfață cât pot de mult partenerii. Max îi dăruiește coechipierei sale trandafiri, pentru că știe că sunt florile ei preferate, iar Roxana îl copleșește pe George cu dulciuri zilnic.

„Se sperie mereu cei de la benzinărie de mine, că plec cu brațul plin de ciocolată, napolitane și tot felul de bunătăți”, a dezvăluit Roxana Ionescu. Ea i-a mai dăruit, de asemenea, mai multe haine pe care George și le dorea.

Ilinca Vandici și Valentin Luca dansează pentru un caz umanitar

În ediția de vineri, 30 noiembrie, pe scena de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, va urca și Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii Cancan Tv de la Acasă. Ea va dansa pentru un caz umanitar alături de Valentin Luca, barmanul care a jonglat cu sticlele la ROMÂNII AU TALENT. Acesta din urmă va demonstra, cu această ocazie, că are talent și la dans.

„Mi se pare un lucru extraordinar să poți să ajuți pe cineva, cu atât mai mult cu cât îmi place dansul foarte tare. Sunt onorată că voi dansa pentru un caz umanitar și sunt bucuroasă că, astfel, voi putea face o persoană mai fericită”, a mărturisit Ilinca.

Cei doi vor dansa pentru Ene Ionică, un bărbat care a dus de când se știe o viață chinuită. Părinții s-au despărtit pe când el avea doar 9 luni, iar Ionică și-a întâlnit tatăl abia în clasa a XII-a. Ionică a fost balerin în ansamblul „Doina armatei” timp de 13 ani, amintidu-și de această perioadă drept cea mai frumoasă din viața lui.

Când ansamblul s-a desființat, el a suferit enorm, dar a mers mai departe și, pentru a-și întreține soția și pe cei doi copii, s-a angajat ca gardian public. Acum doi ani, un accident i-a dat viața peste cap: a căzut de pe o scară și și-a fracturat un picior. Necazurile nu s-au oprit aici, pentru că medicul care l-a operat a făcut o greșeală, iar Ionică nu se mai poate deplasa normal.

Bărbatul își dorește să strângă bani pentru o nouă operație, care să-i ofere șansa de a munci, pentru a-și ține copiii la școală. Recent, au fost dați în judecată pentru că au datorii foarte mari la întreținere și riscă să fie aruncați în stradă.

Trupa de dans No Limit va dansa alături de protagoniștii din „Pariu cu viața”

Și trupa No Limit, care a demonstrat în pași de dans la ROMÂNII AU TALENT că talentul nu cunoaște limite, intră în ringul de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, și dansează pentru Felician Stelian Gabriel, un bărbat care își crește singur băiețelul și se străduiește să nu îi lipsească nimic, deși are un salariu de numai 800 de lei.

În timp ce lucra la o firmă de taxi, patronul l-a convins să gireze pentru el, dar asta avea să-l coste foarte scump. Acum, bărbatul respectiv este închis, iar Felician, nevoit să plătească 200 de lei lunar.

Pentru că o vorbă spune că trebuie mai întâi să oferi pentru a primi, și trupa No Limit va fi răsplătită pentru modul exemplar în care arată că pentru a reuși în viață trebuie să vrei cu adevărat acest lucru.

Cristina și Vlad, protagoniști ai serialului „Pariu cu viața”, intră în scena de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, și dansează pentru ei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Iahnie de fasole de post. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Agapia
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un avocat de 36 de ani este Superman de Brazilia