DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Franciza de succes Twilight, tema ediției de mâine a show-ului difuzat de ProTv

DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Franciza de succes Twilight, tema ediției de mâine a show-ului difuzat de ProTv
Publicat: 01/11/2012, 17:22
Actualizat: 29/07/2014, 17:43

Tema centrală a ediție de mâine, 1 noiembrie, a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, este franciza de succes Twilight. Ringul visurilor va fi inundat de senzualitate și energie debordantă. Asta pentru că stilurile serii sunt dans contemporan în ploaie, pe tema Twilight, și rock”n”roll.

Pe cât este de așteptat dansul în ploaie de public și de telespectatori, pe atât de mare este teama concurenților de el. Tocmai pentru că în trecut perechile au dezvăluit cât de dificil sunt de realizat aceste momente, din cauza faptului că ringul devine foarte alunecos sub picăturile de apă, și participanții din această ediție au mari emoții înainte de acest dans.

Nu mai puțin de 4000 de litri de apă vor fi folosiți mâine seară pentru ca ploaia să cadă la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, iar tema acestor momente este celebra serie de filme Twilight.

Rock”n”roll va fi dansat de toate perechile, care își vor preda ștafeta una alteia, așa cum s-a întâmplat ediția trecută la vals, iar după dansul contemporan în ploaie echipele vor afla imediat care sunt notele tuturor juraților.

Din păcate, una dintre echipe va părăsi mâine seară competiția DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Telespectatorii pot salva perechea favorită trimițând SMS la 1322 cu textul „Pavel”, dacă vor ca Pavel Stratan și Andreea Preda să meargă mai departe, sau „Marian”, pentru echipa formată din Marian Drăgulescu și Adriana Lupu.

De asemenea, telespectatorii pot suna la 0900.760.405 pentru Pavel și Andreea si la 0900.760.406 pentru Marian și Adriana. Numerele de telefon sunt apelabile doar din rețelele Romtelecom și Alonia.

Marian Drăgulescu și Adriana Lupu luptă pentru ca părinții Adrianei să aibă un trai mai bun. După ce au făcut nenumărate sacrificii pentru a-și renova casa, toată agoniseala lor s-a dus pe apa sâmbetei, atunci când inundațiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma șocului suferit după această catastrofă.

Pavel Stratan și Andreea Preda dansează pentru ca tânăra să se revanșeze față de sora ei, cea care i-a purtat de grijă după ce părinții lor s-au stins. Totul era frumos în viața fetelor când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea și un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor și-a pierdut viața. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără ființa cea mai dragă de pe lume, ci și cu responsabilitatea uriașă față de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la școală, iar sora Andreei a fost nevoită să muncească de mica pentru a putea achita datoriile și a întreține familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Andreea a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment.

Cine este echipa care va părăsi show-ul DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, telespectatorii vor afla în ediția de mâine, la ProTv, începând cu ora 20.30.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....