DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 13. Lista completă a vedetelor care participă la emisiunea difuzată de ProTv, din această toamnă

Publicat: 26/10/2012, 22:15
Actualizat: 05/07/2016, 22:04

ProTv dă startul în această toamnă unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.

DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 13 LIVE PE PRO TV. Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniță vor fi la DANSEZ PENTRU TINE

Nicoleta Luciu, Bianca Drăgușanu, Monica Davidescu, Oana Ioniță, Marian Drăgulescu, Daniel Max Dragomir – fost concurent la „Vocea României”, Șerban de la Aminal X și Pavel Stratan sunt vedetele care intră în ringul visurilor în această toamnă la Pro Tv.

● Bianca Dragușanu va intra în competiția visurilor pentru a schimba în bine viața unui om pus la grele încercari, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului „Dansez pentru tine”. Decizia de a participa la emisiunea care a schimbat zeci de destine nu a fost una ușor de luat, tocmai pentru că Bianca este de parere că această emisiune este o competiție complexă și o provocare pentru oricine, indiferent cât de bine stăpânește arta dansului. „Mi-a luat ceva timp să mă decid, dat fiind faptul că primisem mai multe propuneri în aceeași perioadă și a fost o alegere dificilă. ‚Dansez pentru tine” este însă o competiție complexă și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și al show-ului. Consider că acest show este o provocare pentru oricine, indiferent dacă știe să danseze sau nu”, spune Bianca.

● Actriță Monica Davidescu este una dintre cele opt vedete care vor păși în această toamnă în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, emisiunea difuzată de ProTv, acolo unde emoția, dăruirea, implicarea și devotamentul fac echipă cu dansul.

● Nicoleta Luciu intră și ea în ringul de dans, după ce s-a sfătuit îndelung cu sora ei Iuliana și cu soțul ei Zsolt. Aceasta spune că nu există vreun tip de dans la care poate se descurcă cel mai bine. „Nu sunt atât de talentată, dar voi încerca să compensez prin muncă”, spune Nicoleta Luciu. Vedeta precizează că nu există vreun jurat de care să îi fie frică. „Nici măcar Mihai Petre nu mi se pare atât de fioros”, menționează Nicoleta.

● În această toamnă, și Oana Ioniță are posibilitatea de a împlini visul cuiva la „Dansez pentru tine”, emisiune care va începe din această toamnă la ProTv, dar și de a-și îndeplini propriul vis. „”Dansez pentru tine” este o emisiune cu prestigiu, pe care l-a câștigat de-a lungul celor 12 ediții. Recunosc ca întotdeauna mi-am dorit să particip la acest show pentru a trăi în această experiență unica emoția concursului”, spune Oana Ioniță, care a precizat că de-abia așteaptă să urce pe ringul visurilor pentru a schimba în bine destinul unui om greu încercat de soartă, dar și pentru a se lăsa sedusă de magia dansului.

● Deține peste 250 de medalii, majoritatea de aur, iar scopul său este să se autodepășească. Aceasta este doar unul dintre motivele care l-au făcut pe Marian Drăgulescu să intre în această toamnă în competiția visurilor de la ProTv, în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.

„Nu am stat deloc pe gânduri pentru a spune ‚DA” acestei provocări. Miza este mare, în mâinile și picioarele mele stă visul cuiva”, a declarat multiplul campion. Obișnuit cu efortul fizic susținut, Marian este foarte disciplinat și nu se teme de antrenamentele extrem de serioase de la „Dansez pentru tine”, ci de anumite stiluri de dans. „Cred că voi fi bun la populară, însă cu salsa, tango și dans îmi va fi mai greu”, crede gimnastul.

● Pavel Statan participă și el la emisiunea „Dansez pentru tine”, care va începe din această toamnă la ProTv. „Cu toate că nu am dansat niciodată, dar niciodată în viață, asta nu mă va împiedica să demonstrez că cel care se străduiește și pune suflet în ceea ce face se descurcă și reușește în tot ce-și propune”, declară cu convingere Pavel Stratan.

Muncitor și hotârât să lupte cu dăruire pe ringul de dans pentru îndeplinirea visului partenerei sale, Pavel nu se împiedică în pașii de dans pe care încă nu-i stăpânește foarte bine și recunoaște deschis că visează la marea finală. De la partenera lui nu-și dorește nimic mai mult decât să fie la fel de muncitoare ca și el și să asculte de coregraf.

● Daniel „Max” Dragomir, al cărui glas s-a făcut auzit în primul sezon al show-ului Vocea României, intră în această toamnă în ringul visurilor de la ProTv, unde va putea să-și demonstreze nu doar talentul la dansat, cât mai ales generozitatea, dedicarea și spiritul de echipă.

„Dacă eu și partenera mea vom câștiga concursul, promit că vin cu ea în brațe de la Buftea până în București”, declară hotărât Max. Tot ce își dorește solistul este ca partenera lui să aibă încredere în el. „În toată perioada de cantonament pe primul loc vor fi doar ea și familia ei. Concertele vor trece pe planul al doilea. Dacă e tristă, vreau să-i readuc zâmbetul pe buze, dacă e obosită, îi dau din energia mea. Împreună vreau să fim cea mai de succes pereche din acest concurs”, a mărturisit sincer Max.

● Șerban de la Animal X, cunoscut și sub numele de Hienă, recunoaște că este dezastru la dansurile latino, dar speră că juriul va aprecia mai mult „corazonul” pus în coregrafie, și mai puțin mișcările, de vreme ce el este un fost break-er. Mai mult decât atât, Șerban promite că se va strădui ca el și partenera lui să fie cea mai bună pereche din concurs.

Cântărețul a declarat că intră în această competiție cu un singur obiectiv: acela de a câștiga. „Modest, nu?”, glumește Șerban. „Acum, serios vorbind, nu am de ales pentru că voi susține un caz social și nu am încotro decât să trag pentru locul întâi. Nu știu dacă o să fiu senzația sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans”, a mărturisit cântărețul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Meteorologii au anunțat până când mai ține vremea rece