Debut impresionant. Lungmetrajul Godzilla: King of the Monsters, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Debut impresionant. Lungmetrajul Godzilla: King of the Monsters, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 03/06/2019, 10:08

Regizat de Michael Dougherty, „Godzilla: King of the Monsters” o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare.

Pe poziția a doua în box office-ul nord-american de weekend s-a situat liderul săptămânii trecute, „Aladdin”, de Guy Ritchie, care a avut încasări de 42,33 de milioane de dolari. Noua producție Disney, care combină actorii reali și animația, îi are în distribuție pe Mena Massoud, în rolul Aladdin, Naomi Scott, ca Jasmine, și Will Smith, în rolul duhului.

Următoarele două poziții în box office-ul nord-american de weekend sunt ocupate de premiere. Pelicula inspirată din viața legendarului muzician Elton John „Rocketman”, de Dexter Fletcher, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 25 de milioane de dolari, în timp ce horrorul „Ma”, de Tate Taylor, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 18,26 de milioane de dolari.

Pe poziția a cincea s-a situat „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, care a avut încasări de 11 milioane de dolari. Keanu Reeves și Halle Berry fac echipă în partea a treia a seriei „John Wick”, regizată de Chad Stahelski. Infailibilul asasin John Wick se află din nou pus într-o situație la limita imposibilului, respectiv viața lui costă acum 14 milioane de dolari, pe urmele lui fiind o armată de vânători de recompense, potrivit cinemagia.ro.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, de Anthony și Joe Russo (7,8 milioane de dolari), „Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokémon Detective Pikachu”, de Rob Letterman (6,66 de milioane de dolari), „Booksmart – Examen de (i)maturitate/ Booksmart”, de Olivia Wilde (3,3 milioane de dolari), „Focviu/ Brightburn”, de David Yarovesky (2,3 milioane de dolari), și de „Ticăloasele/ The Hustle”, de Chris Addison (1,3 milioane de dolari).

Foto: Hepta