Delia, Carla”s Dreams, Smiley și The Motans la REVELIONUL din Piața Constituției. Cine este invitatul SPECIAL

Redactor:
Nicolae Oprea
Delia, Carla”s Dreams, Smiley și The Motans la REVELIONUL din Piața Constituției. Cine este invitatul SPECIAL
Primăria Capitalei organizează, în data de 31 decembrie, începând cu ora 19.30, în Piața Constituției, "Revelion Centenar". Vezi lista competă de artiști ce vor urca pe scenă

Ca în fiecare an, concertul va fi un eveniment în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului – Palatul Parlamentului – va face parte din scenografie, transmite Primăria Capitalei.  

Cu acest prilej, pe scena instalată în Piața Constituției vor urca personalități din muzica românească.

Delia, Carla”s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor cânta alături de public. Intrarea este liberă.

Artiștilor români li se adaugă un invitat special, DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live în Piața Constituției. Seara se va încheia cu un show de artificii.

DJ, compozitor și producător de muzică dance electronică, care îmbină stiluri precum trance, dance și chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor 20 de ani de carieră primele locuri în topurile de specialitate din străinătate. Debutul său din 1990, cu single-ul „9 PM (Till I Come)”, care l-a propulsat în topul din Marea Britanie, a fost urmat de numeroase hit-uri – „Ecstasy”, „Let U Go”, „What About Us”, „Move On”, „When It Ends It Starts Again” -, îndrăgite de fani din întreaga lume.

Foto: ATB/ Facebook

Inchide