Demonstrație publică de aranjamente florale, la inaugurarea celei mai noi florării din Arad

Publicat: 20/05/2014, 22:45
Actualizat: 06/02/2016, 13:49

Cea de-a patra franciză offline din România a grupului FlorideLux a fost deschisă la Arad, în Piața Avram Iancu la nr. 15, iar înainte de inaugurare angajații au făcut în stradă o demonstrație de aranjamente florale pentru ocazii diverse, care a atras zeci de arădeni.

Florăria este cea mai nouă din oraș, iar reprezentanții acesteia spun că mizează pe faptul că „arădenii sunt boemi” și îi caracterizează „acel joie de vivre specific consumatorului modern, cu putere de cumpărare, însă educat, iubitor de cultură și frumos”.

„Este profilul clientului perfect pentru noi (…) Noi venim cu un concept nou pe piața de floristică din Arad, axat pe calitatea, ingeniozitatea și creativitatea aranjamentelor florale”, a declarat fondatorul FlorideLux, Marius Dosinescu.

Franciza a fost achiziționată de către arădeanca Emanuela Paizs, o economistă care a părăsit mediul corporate pentru a se ocupa de flori. Aceasta este manager al magazinului și spune că investiția de 20.000 de euro (fără taxa de francizare) ar urma să fie recuperată în 18 luni.

„Piața de floristică din Arad este una foarte atractivă, cu peste 20 de florării, fiecare cu specificul și clienții ei. Fiind vorba de Arad, oraș aflat la granița cu Ungaria, avem parte și de un dezavantaj, dar și de un avantaj. Avantajul este că avem o piață de flori foarte bine aprovizionată la doar 100 de kilometri distanță, iar dezavantajul este că și așa-zisa piață la negru există și este foarte activă, lucru pe care îl resimțim la nivel de evenimente”, a declarat Emanuela Paisz.

Reprezentanții magazinului au declarat că țintesc o cifră de afaceri de 120.000 de euro în primul an de activitate. Estimările se bazează atât pe comenzile online, cât și pe gama variată de produse și servicii oferite.

Inaugurarea magazinului a beneficiat de un concert susținut de Ovidiu Scridon, iar primii clienți au primit căni gratuite inscripționate cu mesajul „E la modă să oferi flori”.

Grupul de florării FlorideLux are o experiență de peste 10 ani pe piața de profil din România și a deschis prima franciză la Brașov, pe Str. Zizinului, nr. 3, urmând sã deschidă în mai multe orașe don țară. Florăriile FlorideLux oferă produse și servicii de calitate, pentru: buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru evenimente importante, cu livrare oriunde în România.

Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. FlorideLux deține certificare ISO 9001, operând la înalte standarde de profesionalism și seriozitate.

Website-urile care fac parte din rețeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro. Mai multe detalii despre FlorideLux pot fi citite pe www.floridelux.ro/despre-noi.

Grupul FlorideLux operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA