Descoperire alarmantă într-un magazin aglomerat. Poliția a ajuns imediat la fața locului pentru a ancheta incidentul bizar / Totul a început după vizita la baie a unei mămici

Publicat: 17/06/2019, 11:33

Poliția a fost chemată la magazinul de cafea din Riverside Retail Park din Chelmsford, Essex, în data de 14 iunie, după ce clienta Stacey Shah a semnalat problema, scrie metro.co.uk.

Femeia și-a dus băiețeii la toaletă și a făcut descoperirea șocantă, în momentul în care a dorit să facă niște fotografii pentru o campanie Instagram pe care o susține.

Shah a realizat poze pentru o campanie în favoarea toaletelor mai curate, #betterbogscampaign, promovată de contul Instagram Sister Pledge Cleans, care are peste 21.000 de urmăritori.

După ce Stacey a tras semnalul de alarmă, s-au luat măsuri pentru eliminarea camerei ascunse din toaleta coffee shop-ului.

Foto: Stacey Shah

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult