Descoperire de ultimă oră în cazul unui celebru actor, înjunghiat de un necunoscut pe scenă

Descoperire de ultimă oră în cazul unui celebru actor, înjunghiat de un necunoscut pe scenă
Publicat: 21/07/2019, 09:27

Actorul și producătorul de film Simon Yam a fost înjunghiat pe scenă, sâmbătă, în timpul unui eveniment de promovare organizat în localitatea Zhongshan din provincia chineză Guangdong. O înregistrare video publicată pe rețeaua de socializare online Weibo arată un bărbat îmbrăcat într-o jachetă neagră care se năpustește pe scenă și îl atacă pe Yam cu un cuțit.

Starul în vârstă de 64 de ani a fost transportat la spital, cu răni la mâna dreaptă și abdomen. Yam a fost supus unei intervenții chirurgicale „minore”, a anunțat managerul acestuia, Lester Mo.

Atacatorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost reținut, iar reprezentanții poliției au spus că acesta suferă de schizofrenie paranoidă.

Originar din Hong Kong, Yam a fost extrem de lăudat începând cu rolul din lungmetrajul „Full Contact” (1992), de Ringo Lam, și și-a făcut debutul la Hollywood în filmul „Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții/ Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” (2003), de Jan de Bont, cu Angelina Jolie. De-a lungul carierei, Yam a jucat în peste 125 de filme și 40 de seriale de televiziune.

foto: Wikipedia

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase