DESCOPERIRE. Membrii unei familii au luat doi saci de gunoi din mijlocul străzii pentru a nu reprezenta un pericol pentru ceilalți șoferi. Când au realizat ce era înăuntru au chemat imediat poliția

Redactor:
Gândul
DESCOPERIRE. Membrii unei familii au luat doi saci de gunoi din mijlocul străzii pentru a nu reprezenta un pericol pentru ceilalți șoferi. Când au realizat ce era înăuntru au chemat imediat poliția
Au găsit doi saci de gunoi în mijlocul drumului și au decis să îi ia în mașină. Când s-au uitat în interior, au sunat imediat la poliție

O familie din SUA a găsit doi saci de gunoi în mijlocul străzii și i-a băgat în comionetă pentru a nu reprezenta un pericol pentru ceilalți șoferi. Când au ajuns acasă, americanii au descoperit că în interiorul sacilor se afla o sumă impresionantă de bani.

Familia din statul Virginia a ieșit la plimbare cu camioneta, după o perioadă de izolare pe fondul crizei de coronavirus, potrivit wtopnews.

David și Emily Schantz se aflau în camionetă împreună cu copiii lor când au dat peste ceea ce credeau că este un sac de gunoi. Cei doi au coborât din mașină au ridicat sacul, precum și cealaltă pungă care se afla în apropiere.

Familia Schantz nu a vrut să lase sacii în drum, considerând că reprezintă un pericol pentru ceilalți șoferi, așa că i-a aruncat în spatele camionetei și și-au continuat călătoria.

Familia a descoperit abia acasă că în saci nu se aflau gunoaie, ci bani

În momentul în care familia s-a întors acasă aceasta a avut o surpriză. În saci nu se aflau gunoaie, ci bani.

În interiorul pungilor era nu mai puțin de 1 milion de dolari în numerar.

Cei doi soți nu au păstrat anii găsiți, ci au contactat imediat poliția.

Autoritățile au venit la domiciliul familiei și au constatat că descoperirea însumează 1 milion de dolari.

Reprezentantul poliției locale a declarat că autoritățile au știut de atunci încotro se vor îndrepta banii. Deși nu a specificat încotro se vor duce banii Șeriful Scott Moser a menționat că respectivele persoane ar trebui să ofere o recompensă familiei.

Șerfiul nu și-a putut explica cum a ajuns suma de bani în mijlocul unei străzi.

„Mi s-a părut ceva extraordinar să găsim oameni atât de cinstiți încât să dea înapoi un milion de dolari. Această familie reprezintă un exemplu demn de urmat”, a declarat șeriful Scott Moser.

 

Inchide