Detaliul din imaginea care a cucerit lumea. Cât costa ținuta micului prinț George

Publicat: 23/04/2016, 19:20
Actualizat: 06/07/2016, 00:13

După vizita în Marea Britanie a președintelui american Barack Obama și a soției sale Michelle, au apărut în presă fotografii cu micul prinț George care s-a întâlnit cu liderul de la Casa Albă îmbrăcat într-un halat de baie, în pijamale și purtând papuci de casă.

Hainele au provocat imediat isterie online, în rândul mămicilor, iar același model de halat numit „My 1st Years” a fost epuizat la doar câteva minute după ce fotografiile au apărut public, în încercarea părinților de a copia îmbrăcămintea micuțului de la Palatul Regal. Jurnaliștii au identificat imediat halatul și au descoperit că acesta costă în jur de 27 de lire, scrie Daily Mail.

În spatele ușilor masive ale Palatului, de unde William, Kate și Harry i-au întâmpinat pe soții Obama, s-a ivit în depărtare și o mică gazdă care sosea să-i întâmpine pe oaspeți: Prințul George.

Al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, micul prinț a putut fi zărit pentru scurt timp privindu-i pe musafiri. I s-a permis să rămână treaz încă 15 minute după ora sa de culcare pentru a putea să-i salute pe oaspeții din America.

O sursă din apropierea Palatului a confirmat pentru Daily Mail că, într-adevăr, familia Obama s-a întâlnit cu George, dar Prințesa Charlotte adormise deja de ceva vreme: „George a rămas treaz pentru câteva minute pentru întâlnire, dar Charlotte era deja în pat”.

„Acesta a putut să le arate președintelui SUA și primei doamne un căluț-balansoar – pe care l-a primit atunci când s-a născut – și o jucărie de pluș, primită la venirea pe lume a Prințesei Charlotte, ambele dăruite de către Barack și Michelle Obama”, a spus un purtător de cuvânt.

A fost pentru prima dată când o tânără pereche a găzduit un șef de stat în locuința personală și a fost, de asemenea, și cel mai important eveniment găzduit până acum la Palatul Kensington.

Specialiștii spun că vestimentația simplă a Prințului George și a Prințesei Charlotte sunt alese de Ducesa Kate. Potrivit experților în modă, hainele tradiționale, minimaliste pe care Ducesa de Cambridge le alege pentru Prințesa Charlotte și pentru Prințul George sunt selectate special pentru a evita chiar această frenezie care apare de fiecare dată în jurul vestimentației celor mici.

Specialistul în branding digital, Holly Peacock arată că Ducesa de Cambridge a anticipat din propria experiență ce impact vor avea hainele purtate de copii. „Decizia de a o îmbrăca pe Prințesa Charlotte cu piese vestimentare foarte asemănătoare este, în opinia mea, una intenționată”, a spus Peacock.

„În loc să construiască o adevărată frenezie în jurul validării pe care purtarea hainelor de către fiica ei o poate da unui designer, Kate încearcă să reprezinte normalitatea familiei sale prin faptul că își îmbracă fetița în haine similare și de câte două ori la rând”, a completat Peacock.

Și, într-adevăr, prințesa a fost surprinsă în mai multe fotografii și portrete de familie cu o rochiță de la o marcă spaniolă, în valoare de aproximativ 21 de lire, pentru care stocul a fost epuizat extrem de rapid.

La fel procedează Kate și în cazul Prințului George, pe care îl îmbracă, de obicei, în pantaloni scurți vișinii, la care asortează fie o cămășuță albă, fie un pulover bleumarin și, neapărat, șosete lungi și sandalele lui preferate Start-Rite.

Alegerile vestimentare pe care le face Ducesa Kate pentru copiii săi sunt recunoscute ca trimițând și ma momente importante din istorie. Astfel, pentru botezul Prințesei Charlotte, Kate l-a îmbrăcat pe George în pantaloni scurți roșii, asortați cu o cămașă albă, vestimentație identică celei purtate de William atunci când s-a întâlnit cu fratele său, Harry, pentru prima dată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee