Detaliul incredibil scos la iveală după 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Cine ar fi, de fapt, adevăratul vinovat: „Plănuiește un accident în mașina mea”

Detaliul incredibil scos la iveală după 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Cine ar fi, de fapt, adevăratul vinovat: „Plănuiește un accident în mașina mea
Publicat: 01/09/2017, 21:23

O presupusă scrisoare a Prințesei Diana arată că Charles „plănuia un accident” în mașina ei cu doar 10 luni înaintea accidentului fatal: „Soțul meu plănuiește ‘un accident’ în mașina mea, tăierea frânelor și o rană serioasă la cap”, ar fi scris Prințesa.

Burrell a ținut biletul secret până în 2003, atunci când i-a dezvăluit existența în cartea sa „A Royal Duty”, în care susține că Prințesa i-a dat hârtia ca un fel de poliță de asigurare. Acesta a scris că însăși Diana l-a rugat să-l păstreze „pentru orice eventualitate” și l-a și datat, special.

Mai târziu, în luna august, aceasta a murit într-un tragic accident de mașină la Paris, atunci când călătorea alături de miliardarul Dodi Al Fayed. Acesta din urmă și șoferul mașinii au murit chiar la locul impactului. Prințesa și bodyguard-ul lui Al Fayed au fost grav răniți și au fost transportați de urgență la spitalul Pitie-Salpetriere.

La locul impactului Diana a suferit un atac de cord, apoi s-a încercat resuscitarea ei pentru mai mult timp la spital, înainte să moară. Singurul care a supraviețuit a fost garda de corp a magnatului.

Ancheta autorităților franceze a concluzionat că șoferul consumase un cocktail cu alcool și droguri și că a cauzat coliziunea pentru că a avut viteză prea mare.

Numele Prințului Charles a fost inițial cenzurat în cartea lui Burrell, dar acuzațiile au ieșit la iveală în 2007. În bilet Diana ar fi scris: „Stau aici la biroul meu în octombrie, dorindu-mi ca cineva să mă îmbrățișeze și să mă încurajeze să rămân puternică și să-mi țin capul sus”. Aceasta pretinde că atât ea cât și Camilla Parker-Bowles au fost folosite drept „apanaj” de fostul său soț, despre care susține că, de fapt, ar fi vrut să se însoare cu fosta bonă a copiilor, Tiggy Legge-Bourke.

„Această fază în viața mea este cea mai periculoasă – soțul meu plănuiește un accident cu mașina mea, defecțiune la frâne și o rană serioasă la cap, pentru a-și lăsa calea liberă să se însoare cu Tiggy”, a mai scris Diana.

Biletul a fost, însă, contestat chiar de una dintre prietenele foarte apropiate ale Dianei, Lucia Flecha da Lima, care spune că fostul majordom era perfect capabil să imite scrisul de mână al Prințesei și că nu crede că aceasta se temea pentru viața ei, mai ales din partea Prințului Charles.