Dezvăluirea lui Arnold Schwarzenegger despre filmul care i-a adus „mai mulți bani decât oricare dintre filmele în care a jucat”

Dezvăluirea lui Arnold Schwarzenegger despre filmul care i-a adus mai mulți bani decât oricare dintre filmele în care a jucat
Publicat: 25/01/2013, 19:03
Actualizat: 04/02/2019, 22:26

Actorul Arnold Schwarzenegger a declarat pentru cotidianul Daily Mirror că nici el și nici actorul Danny DeVito nu au perceput vreun salariu pentru prestația din filmul „Gemenii/ Twins”, în încercarea de a menține costurile de producție cât mai scăzute.

Cei doi au jucat, în 1988, în lungmetrajul în care interpretau rolul unor gemeni care nu păreau să nu aibă nimic în comun psihic, dar mai ales fizic și care au fost separați la naștere.

Recent, Schwarzenegger a anunțat că urmează să înceapă filmările pentru o continuare a filmului, care se va numi „Tripleții” și în care, alături de el și de Danny DeVito, urmează să apară și Eddie Murphy, în rolul celui de-al treilea frate, și el pierdut la naștere. Mai mult, Arnold a mărturisit că nici el, nici DeVito nu au încasat niciun ban ca salariu pentru prestația din varianta originală, din 1988. Cei doi au preferat să încaseze un procent din câștig, după vânzarea biletelor, ajutându-i astfel pe directorii casei de producție să își ducă proiectul la bun sfârșit.

„Am fost de acord și i-am spus «Nu-mi da mie nimic, îți asumi un risc. Hai să facem filmul pentru 16,5 milioane de dolari, să-l ținem la un nivel redus, să nu primim niciunul dintre noi un salariu. Să primim un procent la final pe care să-l împărțim»”, a explicat Schwarzenegger pentru Daily Mirror.

Filmul „Gemenii” a înregistrat încasări de 216 milioane de dolari la nivel mondial, aducându-le celor doi actori din rolurile principale un profit considerabil.

„La final, am făcut mai mulți bani decât am obținut cu oricare dintre filmele în care am jucat”, a mai spus Schwarzenegger.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunțat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunțat în 2011 că își va relua cariera artistică. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme și a anunțat că va participa la realizarea unui serial de televiziune și a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, „The Governator”. În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenția de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate șansele să joace într-un nou film din franciza „Terminator”, în care își va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor. Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost însă amânată pentru câteva luni din cauza problemelor acestuia din viața de familie, care au fost expuse pe larg în presa americană.

Starul a încheiat recent filmările pentru „The Expendables 2”, cu Sylvester Stallone, și cele pentru pelicula „The Last Stand”. Potrivit presei americane, Schwarzenegger urmează să filmeze în curând pentru alte două pelicule: „Unknown Soldier” și „The Tomb”.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Gemenii”, „Batman se întoarce” și „L.A. Confidential”. Actorul american a trecut de câteva ori și în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care „Războiul rozelor” (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, și „Arunc-o pe mama din tren”. În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar și BAFTA în calitate de producător al filmului „Erin Brockovich”, iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul „Hoffa”. Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câștigat pentru rolul din serialul „Taxi” (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincție cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din același serial „Taxi”. Anul trecut, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Prețul aurului depășește toate așteptările și continuă să crească