Dezvăluiri despre fiica lui Whitney Houston, aflată în comă: Lua Xanax în mod abuziv și se gândea la sinucidere

Dezvăluiri despre fiica lui Whitney Houston, aflată în comă: Lua Xanax în mod abuziv și se gândea la sinucidere
Publicat: 18/02/2015, 12:29

Bobbi Kristina Brown tocmai se certase cu iubitul ei, Nick Gordon, și luase probabil Xanax – un medicament prescris contra depresiei – atunci când a fost găsită în stare de inconștiență în cada din sala de baie a reședinței sale din Roswell, un oraș din statul american Georgia, pe 31 ianuarie.

Tânăra în vârstă de 21 de ani se află în continuare în comă indusă într-un spital din Atlanta.

Fostul ei iubit Zach Jafarzedeh, cu care Bobbi Kristina a rămas în relații amicale după încheierea relației lor, crede că tânăra ar fi adormit în cadă.

Însă el nu exclude posibilitatea ca fosta lui iubită să fi încercat să se sinucidă, prin prisma similarităților îngrijorătoare cu felul în care a murit mama ei, Whitney Houston, în 2012.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru tabloidul britanic Daily Mail, Zach Jafarzedeh – care este prima persoană din cercul de prieteni apropiați ai tinerei ce acordă un interviu despre această tragedie – oferă o serie de detalii insolite despre relația turbulentă pe care Bobbi Kristina o avea cu Nick Gordon. De asemenea, el mai spune că Bobbi Kristina abuza de Xanax încă de la vârsta de 16 ani.

Zach, în vârstă de 24 de ani, spune că Bobbi Kristina lua acest medicament în fiecare dimineață și, adeseori, în doze mai mari decât cele care îi erau prescrise.

De asemenea, el mai spune că relația cu Nick Gordon, în vârstă de 25 de ani, se degradase destul de mult în ultimele luni, iar Bobbi Kristina era extrem de supărată din acest motiv.

„Știu că s-au certat cu câteva zile înainte de tragedie și ea era cu adevărat deprimată din această cauză și a luat probabil câteva pastile de Xanax, a făcut baie și a adormit în cadă. Cred că a luat mai multe pastile de Xanax decât i-au fost prescrise. Dacă iei două sau trei, adormi imediat și nu-ți mai amintești nimic. Indiferent cine ești, te doboară, iar dacă amesteci Xanax cu alcool obții o combinație letală. Unele aspecte mă fac să cred că ar putea fi o sinucidere, nu doar o simplă greșeală. Un fel de gest simbolic: «Așa a murit mama mea și tot așa vreau să mă sinucid și eu». E înfiorător cât de similară este situația. Mi-a dat fiori pe spate și mi s-a făcut rău când am auzit ce s-a întâmplat”, a declarat fostul iubit al lui Bobbi Kristina.

Xanax este un medicament contra anxietății, care îi ajută pe pacienți să se calmeze și previne atacurile de panică. A fost una dintre substanțele descoperite în trupul neînsuflețit al cântăreței Whitney Houston, găsită decedată în cada camerei sale de la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles pe 11 februarie 2012, cu o zi înainte de gala premiilor Grammy din acel an.

În 2011, Bobbi Kristina a fost fotografiată în timp ce priza cocaină, dar Zach Jafarzedeh spune că tânăra renunțase la acel drog și, în mare parte, își îndreptase comportamentul după moartea mamei sale.

„A consumat droguri înainte ca mama ei să moară. Era mai rebelă pe atunci. Însă a văzut ce i s-a întâmplat mamei sale și a vrut să învețe din acel lucru. Fuma țigări, dar nu îi plăcea să fumeze marijuana. Nu îi plăcea cum acest drog o făcea să se simtă. Cocaina a reprezentat doar o mică fază din viața ei. Principalele droguri pentru ea erau alcoolul, Xanaxul și țigaretele”, a spus Zach.

În ciuda spuselor sale, poliția a descoperit droguri în apartamentul tinerei, care a fost percheziționat în ziua de după tragedie. Deși nu a formulat nicio acuzație oficială împotriva nimănui pentru moment, poliția americană tratează cazul ca pe o investigație criminalistică.

Cu toate acestea, Zach nu este de părere că Nick Gordon ar fi capabil de crimă.

„Nu cred că a bătut-o și a aruncat-o apoi în cadă. E stupid. De ce să o fi pus într-o cadă, când știi foarte bine că mama ei a murit în cadă?”, a adăugat Zach.

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă încă de pe 31 ianuarie, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanșare a unor inflamații la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgență după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reședinței lor.

De atunci, familia Houston a dat publicității o declarație de presă în care a precizat că Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, „luptă pentru viața ei” și, potrivit presei americane, a fost transferată de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

În urmă cu trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreață americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreței a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat „o maladie cardiacă și consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântărețe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorțat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 grație reality show-ului „Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinții ei.

Whitney Houston și fiica ei au cântat împreună la televiziunea națională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa „My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediție specială a emisiunii „Good Morning America”, difuzată de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreței, Bobbi Kristina – care avea pe atunci vârsta de 18 ani – a fost transportată de urgență la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât „se simțea copleșită”, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanțe ilegale, după aparițiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului „The Houstons: On Our Own”, produs și difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viața familiei Houston după decesul celebrei cântărețe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relația lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reședința cântăreței Whitney Houston de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina și Nick Gordon au anunțat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj – „Tineri căsătoriți. Sunt atât de îndrăgostită” -, sugerând astfel că s-ar fi căsătorit cu Nick Gordon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”