Dezvăluiri neașteptate despre Meghan Markle. Care este dorința secretă a logodnicei prințului Harry

Dezvăluiri neașteptate despre Meghan Markle. Care este dorința secretă a logodnicei prințului Harry
Publicat: 09/04/2018, 14:17

În biografia „Meghan, A Hollywood Princess”, scrisă de celebrul Andrew Morton, acesta spune că fosta actriță în vârstă de 36 de ani din serialul „Costume/ Suits” vrea să devină „prințesa Diana 2.0”.

Markle, care este celebră și pentru activitățile sale umanitare, este o persoană calculată și foarte protectoare cu „brandul Meghan” și dă la o parte oamenii din jurul ei pe măsură ce nu îi mai sunt de folos, potrivit unor persoane intervievate pentru această biografie, care va fi lansată pe piață joi.

Autorul biografiei, Andrew Morton, este și cel care a scris volumul de succes „Diana: Her True Story”.

Morton detaliază în noua carte fascinația lui Markle pentru regretata mamă a prințului Harry, decedată într-un accident de mașină în 1997. Potrivit biografiei, Markle s-a uitat cu ochii în lacrimi la funeraliile naționale organizate pentru prințesa Diana și a vizionat de mai multe ori înregistrările de la nunta acesteia cu prințul moștenitor Charles.

Prieteni de familie spun despre Markle că nu era fascinată doar de stilul Dianei, „ci și de misiunile sale umanitare, văzând-o ca un model de viață”. Ninaki Priddy, care o cunoaște din copilărie, spune despre Markle că era fascinată de familia regală și își dorea să fie „prințesa Diana 2.0.”

Morton spune că sunt inevitabile comparațiile cu prințesa, având în vedere strălucirea emanată și activitățile umanitare desfășurate, însă există o diferență crucială între timida Diana, care s-a căsătorit cu Charles la vârsta de 20 de ani, și profesionista de la Hollywood în vârstă de 36 de ani.

„Într-un fel, doamna Markle, mereu aranjată pentru camerele de luat vederi, este femeia la care visa să devină Diana”, a scris Morton.

Potrivit biografiei, după ce a devenit o actriță de succes, Markle a renunțat la vechile cunoștințe – inclusiv la soțul ei, producătorul de film Trevor Engelson, care a ajutat-o în carieră – și și-a ales cu grijă noii prieteni.

Markle s-a căsătorit cu Engelson, cu care a avut o relație din 2004, în 2011, iar cei doi au divorțat în 2013, într-o perioadă în care Markle avea din ce în ce mai mult succes cu rolul avocatei Rachel Zane din serialul „Suits”.

Un prieten al lui Markle a declarat că ea a fost cea care a pus punct relației și că i-a trimis verigheta prin poștă înapoi lui Engelson.

Părinții lui Markle s-au despărțit pe când aceasta avea doi ani și au divorțat cinci ani mai târziu. Markle a mers la o școală privată, unde a demonstrat un puternic simț a ceea ce înseamnă bine și rău.

La vârsta de 11 ani, după ce a scris o scrisoare Procter & Gamble, criticând o reclamă a acesteia, compania a modificat promo-ul pentru a se referi la oameni în general, nu numai la femei.

Markle a făcut studii de teatru și relații internaționale la Northwestern University, apoi a lucrat ca intern la serviciul de presă al Ambasadei SUA în Argentina.

Potrivit noii biografii, strămoșii lui Markle, care este metisă, au fost și fețe regale britanice (din partea tatălui, urmaș al regelui Robert I al Scoției, care a domnit între anii 1306 și 1329) și sclavi (din partea mamei, pe plantațiile de bumbac din Georgia).

Morton concluzionează în cartea sa că Markle „va face ca monarhia britanică să fie mai relevantă pentru Anglia multiculturală”.

Înarmată cu o minte ascuțită, sofisticare, frumusețe și talent, Markle „va completa pe soțul ei și augusta instituție din care va face parte după căsătorie, aducând prospețime, diversitate și căldură pe coridoarele reci de la palatul Buckingham”.

Căsătoria prințului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunță a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, care au o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc și prințul William, soția acestuia și cei doi copii ai lor.

Recent, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei și câțiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prințul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, și șef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

Pe 14 martie, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii și-a dat consimțământul formal pentru căsătoria prințului Harry. „Îmi dau consimțământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales și Rachel Meghan Markle”, a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii șase moștenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obțină consimțământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prințul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prințul Charles, fratele său, prințul William, și copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prințul George, respectiv prințesa Charlotte. După ce se va naște cel de-al treilea copil al prințului William, în aprilie, prințul Harry va ocupa locul al șaselea în ordinea de succesiune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului