Doi frați GEMENI au scăpat de închisoare pentru că sunt prea ASEMĂNĂTORI. Polițiștii, depășiți de situație

Redactor:
Florin Jinga
Doi frați GEMENI au scăpat de închisoare pentru că sunt prea ASEMĂNĂTORI. Polițiștii, depășiți de situație
Doi frați gemeni au fost achitați în urma unei încăierări din orașul Leuven, Belgia, pentru că polițiștii nu au putut să-și dea seama care dintre ei este agresorul.

Ibrahim și Murat A au fost trimiși în judecată pentru agresarea și rănirea unui bărbat, în octombrie 2015, relatează BBC.

Poliția belgiană a obținut imaginile de pe camerele de supraveghere, însă cei doi gemeni seamănă atât de bine încât nici autoritățile și nici victima nu au putut să-i deosebească.

Judecătorul a considerat că nu sunt suficiente dovezi pentru ca ambii frați să fie condamnați, așa că i-a achitat.

Cum s-a întâmplat totul

Cei doi frați se certau când unul dintre ei a căzut de pe bicicletă, iar martorii au început să râdă. Unul dintre gemeni s-a înfuriat și l-a lovit pe un bărbat, în timp ce fratele său a încercat să-l oprească.

Deși amândoi au fost chemați la audieri, numai unul dintre ei s-a prezentat la poliție. Acesta le-a spus autorităților că doar a încercat să-și oprească fratele.

Polițiștii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere, dar nu au putut să-și dea seama cine este de fapt agresorul. Au fost audiați și martorii, însă nu au putut să ofere prea multe lămuriri cu privire la identitatea lor.

„Este evident că unul dintre ei a încercat să-l oprească pe celălalt, așa că nu poate fi judecat”, a motivat judecătorul.

Cei doi frați au mai avut probleme cu legea. În 2011, unul dintre ei a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tâlhărie, în timp ce fratele său a fost achitat din cauza probelor neconcludente.

Foto: Hepta

Inchide