Doliu în lumea cinematografiei. O cunoscută actriță a murit la vârsta de 29 de ani

Doliu în lumea cinematografiei. O cunoscută actriță a murit la vârsta de 29 de ani
Publicat: 17/01/2018, 09:18

În urmă cu trei săptămâni, actrița de origine australiană Jessica Falkholt a fost implicată într-un grav accident rutier, soldat cu patru morți, scrie independent.co.uk.

Falkholt era ultima supraviețuitoare a accidentului petrecut în 26 decembrie 2017, pe coasta de sud a Sydney-ului. În coliziunea dintre cele două mașini au decedat părinții și sora acesteia, dar și șoferul celui de-al doilea vehicul implicat în tragedie, Craig Whitall.

Anabelle, sora de 21 de ani a actriței, a murit la spital, după trei zile de agonie. Pe lângă rolul din telenovela australiană „Home and Away”, Jessica Falkholt a jucat și în filmul „Harmony”, care va fi lansat în 2018.

Sute de fani s-au adunat la Sydney, în urmă cu o săptămână, pentru a asista la funeraliile celor trei membri ai familiei vedetei tv.

foto: captură YouTube

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult