Donald Trump critică dur „Saturday Night Live”: Nu e amuzant, distribuția e proastă, o crimă premeditată

Donald Trump critică dur Saturday Night Live: Nu e amuzant, distribuția e proastă, o crimă premeditată
Publicat: 16/01/2017, 15:09

„NBCNews este groaznic, dar Saturday Night Live este cel mai prost show NBC. Nu e amuzant, distribuția e proastă, emisiunea e întotdeaua o crimă premeditată. Un post de televiziune cu adevărat groaznic!”, a scris Donald Trump pe rețeaua Twitter, duminică după-amiaza.

Comentariul său pe Twitter a apărut la doar o zi după ce Alec Baldwin și-a reluat rolul de imitator al lui Trump și a abordat în cheie parodică subiecte precum Obamacare și conflictele de interese ale președintelui ales al SUA. De asemenea, în show-ul de divertisment s-a făcut referire și la relatările conform cărora Rusia ar avea informații compromițătoare despre Donald Trump, în special la așa-zisele acuzații de sorginte sexuală îndreptate asupra lui Trump.

Donald Trump l-a criticat vehement pe Alec Baldwin, încă de când actorul american a început să-l imite în show-ul umoristic și de divertisment „Saturday Night Live”. În luna decembrie a anului trecut, după o serie nouă de tweet-uri caustice pe rețeaua de micro-blogging Twitter, actorul a promis să nu-l mai imite, cu o singură condiție. Dacă politicianul republican își va face publice declarațiile anuale de impozit, informează site-ul revistei People.

Tweet-ul președintelui ales al Statelor Unite ale Americii în care critica show-ul în decembrie 2016 este: „SNL este total părtinitor, nu-i amuzant, iar prestația actorului e cum nu se poate mai rea”. După fiecare episod din show-ul Saturday Night Live, Donald Trump reacționează aprig pe Twitter.

Reacția sarcastică a lui Baldwin: „Faceți publice declarațiile anuale de impozit și mă voi opri. Ha.”

Satira nu pare să fie pe gustul președintelui ales al Statelor Unite ale Americii. Disputa dintre actorul Alec Baldwin și magnat datează de mai multă vreme. Tot în luna decembrie a anului trecut, actorul american l-a interpretat recent pe președintele ales al SUA într-un sketch în care magnatul este ironizat vădit. Replicile caustice și pastișa nu au fost pe placul lui Donald Trump. Aparent, președintele SUA nu e deloc amuzat de faptul că e perceput în cheie sarcastică la Hollywood.

După episodul respectiv al Saturday Night Live, Donald Trump a scris pe Twitter că show-ul distorsiunează realitatea și nu-i deloc nostim. Alec Baldwin i-a dat replica tot pe rețeaua de micro-blogging: „Eu m-aș concentra pe maniera în care aș putea să îmbunătățesc viețile americanilor, dacă aș fi președinte. M-aș concentra pe ce ar trebui să fac pentru a îmbunătăți reputația Americii în politica externă, aș lupta pentru libertate (…).”

Actorul Alex Baldwin, care a fost multă vreme guest star al show-ului, a acceptat să-l imite pe Trump la rugămintea lui Michaels Lorne, realizatorul Saturday Night Live.

Alec a devenit „doppelganger” al lui Donald Trump. Alte impersonări ale lui Donald Trump au fost realizate de actorii Darrell Hammond sau Taran Killam, iar magnatul a fost invitat al emisiunii în noiembrie 2015.

„Saturday Night Live” nu este singurul show produs de NBC criticat de Trump. Președintele ales al SUA a criticat și emisiunea „The New Celebrity Apprentice” – la care prestează încă în calitate de producător executiv -, după premiera din decembrie, comentând că înlocuitorul său, Arnold Schwarzenegger, e „împotmolit sau distrus” de „mașina de rating pe care o reprezenta el, Donald Trump”, drept gazdă a show-ului „The Apprentice”. Schwarzenegger a răspuns prin a-i transmite lui Trump că speră că va „munci pentru toți cetățenii americani la fel de agresiv cum a lucrat pentru rating”.

Saturday Night Live (abreviat SNL) este un spectacol de televiziune nocturn produs în Statele Unite. SNL este o combinație de comedie și varietăți dezvoltat de Michaels Lorne și Dick Ebersol Emisiunea a avut premiera pe NBC, rețea de televiziune terestră din Statele Unite, pe 11 octombrie 1975, sub titlul NBC’s Saturday Night.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”