Două femei fermier au realizat un calendar nud pentru a-și salva afacerea

Publicat: 06/10/2014, 10:03
Actualizat: 18/05/2015, 16:58

Pentru că au rămas fără pământ, Claire Mitchell și Danielle Krasniqi au găsit soluția pentru a strânge suficienți bani cu care să-și cumpere un alt teren, scrie Huffington Post. Cele două lucrau la ferma Ten-Speed Greens, recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din zona. Pentru că și-au pierdut pământul femeile le-au propus prietenelor lor să pozeze cu cele mai bune produse de la fermă și să le ajute astfel să câștige bani.

A existat o perioadă în care ferma, cu numai șase angajași, producea 40 de kilograme de salata verde, mușstar verde, broccoli și alte legume săptămânal pentru restaurantele și pietele locale. În primul an de existență ferma a produs mai mult de o tonă de roșii.

Dar pentru că pământul pe care se cultivau era închiriat și nu l-au mai avut după ce proprietatii au construit case, cele două femei s-au decis să găsească o soluție pentru ceva permanent. Ideea le-a venit atunci când au realizat că prietenele lor arată foarte bine și că un calendar cu femei goale și produsele lor ar putea fi de ajutor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase