• Publicat:
Magazin

Drama celui mai dotat bărbat din lume. „Bărbăția” i-a distrus cariera: „Producătorii mari se feresc de mine”

Drama celui mai dotat bărbat din lume. „Bărbăția” i-a distrus cariera: „Producătorii mari se feresc de mine”
Jonah Falcon, bărbatul cu cel mai mare penis din lume, trece printr-o adevărată dramă, deoarece marile studiouri de filme porno se feresc să-l angajeze.

În erecție, penisul lui Jonah Falcon măsoară 13,5 inci (34,29 cm), scrie dailystar.co.uk.

Bărbatul de 47 de ani a fost oprit în trecut de autoritățile americane din San Francisco, din cauza penisului prea mare, care părea un obiect suspect în pantaloni.

În ciuda organului genital uriaș, acesta are probleme în a se angaja. De fapt, americanul, care s-a culcat cu numeroase vedete de primă mână, susține că bărbația i-a „afectat” cariera.

„Mi-a pus bețe în roate în actorie, deoarece lumea nu mă angajează. Caută pe net „Jonah Falcon” și spun că nu mă pot folosi, deoarece sunt cunoscut pentru dimensiunea mea. Îmi afectează cu siguranță cariera. Niciunul din marile studiouri și rețele nu m-ar angaja. Adaug ceva în plus, care nu le place”, spune Jonah.

Jonah a devenit celebru în 1999, când revista Rolling Stone a scris despre el, lăudându-l pentru „cel mai mare penis din lume”.

În 2015, Roberto Esquivel Cabrera a insistat că are un penis mai mare de 18,9 inci (48 cm), dar radiografiile au dovedit că minte. Penisul mexicanului a fost catalogat doar lung, din cauza excesului de piele și bărbatul are certificat de handicap.

Inchide