Drama unei prostituate: Mama mă bătea și îmi spunea că și-ar dori să mor. Acum, iubitul meu vrea un copil, dar nu știe ce meserie am. Nu vreau să fiu din nou săracă

Redactor:
Gandul
Drama unei prostituate: Mama mă bătea și îmi spunea că și-ar dori să mor. Acum, iubitul meu vrea un copil, dar nu știe ce meserie am. Nu vreau să fiu din nou săracă
O femeie în vârstă de 27 de ani, care se ocupă cu prostituția a povesit pentru The Sun că întreaga ei viață a fost o dramă. Tânăra a avut o copilărie traumatizantă, a fost săracă și fără adăpost și după ce a devenit prostituată viața ei s-a schimbat în bine financiar, dar în rău, psihic. În prezent are o relație cu un bărbat care nu știe despre meseria ei și își dorește să aibă un copil cu ea.

Sunt îndrăgostită de un bărbat minunat care vrea să avem un copil împreună, dar nu știe că sunt o prostituată”, își începe povestea tânăra pentru The Sun.

„Partenerul meu este cel mai bun lucru din viața mea. L-am întâlnit cu trei ani în urmă, când aveam 24 de ani. Mă iubește necondiționat și m-a cerut de soție, iar eu simt că iubesc pentru prima oară în viața mea.

El are 43 de ani. Vrea să avem un copil cât mai curând și se miră că nu rămân însărcinată. Am fost împreună la ginecolog, unde am făcut un test de fertilitate. Acest test m-a făcut să intru în depresie, pentru că nu sunt pregătită psihic să am un copil. Sunt într-o perioadă mizerabilă din viața mea, pentru că îmi dau seama că ar trebui să am o meserie normală, dar în același timp simt că nu pot să fac o schimbare.

El lucrează în străinătate, iar eu locuiesc de la 18 ani cu cea mai bună preietenă a mea. Ea este singura apropiată care știe cu ce mă ocup.

Vreau să am o viață normală, dar în același timp îmi dau seama că datorită acestei meserii am câștigat bani mulți și nu vreau să fiu din nou săracă și fără adăpost. În același timp, mă simt vinovată pentru că îl înșel pe iubitul meu.

El știe că am avut o copilărie teribilă. Mama mea obișnuia să mă bată și să-mi spună că și-ar dori să mor. Partenerul meu este înțelegător cu mine, dar eu știu că-l fac nefericit.

Am momente în care sunt nervoasă și nu pot să mă controlez. Într-o zi am țipat la el și i-am zis că mi-aș dori să moară, exact cum îmi spunea mie mama. Mă urăsc pentru momentele în care îmi pierd controlul. Am toată această furie în adâncul sufletului. Sunt speriată că îl voi pierde pe iubitul meu. E singurul lucru stabil din viața mea”, a povestit femeia de 27 de ani.

 

Inchide