Duet inedit Michael Jackson – Freddie Mercury, prezentat într-un film documentar – VIDEO

Duet inedit Michael Jackson - Freddie Mercury, prezentat într-un film documentar - VIDEO
Publicat: 20/10/2012, 16:08
Actualizat: 01/02/2019, 04:42

Un duet inedit, interpretat de Michael Jackson și Freddie Mercury, care nu a fost niciodată lansat pe piață, a fost prezentat într-un film documentar despre viața și cariera fostului solist al trupei Queen, difuzat de postul BBC, informează site-ul revistei New Musical Express.

Această piesă inedită se intitulează „There Must Be More To Life Than This” și a fost inclusă în documentarul „The Great Pretender”, care a fost difuzat pe postul de televiziune BBC, pe 16 octombrie.

Pe lângă această colaborare muzicală specială, documentarul include imagini rare de arhivă cu Freddy Mercury, în care fostul solist al trupei Queen interpreta alături de Rod Stewart piesa „Take Another Piece of My Heart” – un cântec din 1984, ce nu a fost nici el lansat pe piață – și imagini dintr-un spectacol realizat de Freddie Mercury, în 1979, în colaborare cu compania Royal Ballet.

Documentarul include, totodată, numeroase secvențe extrase din videoclipurile trupei Queen, dar și imagini spectaculoase de la petrecerea ocazionată de cea de-a 39-a aniversare a lui Freddie Mercury, organizată la clubul Mrs. Henderson din Munchen, în 1985, eveniment la care starul britanic și invitații săi s-au deghizat cu toții și au apărut în travesti.

Documentarul „The Great Pretender”, care va fi în curând disponibil pe DVD și Blu-ray, include și câteva dintre primele interviuri acordate de Mercury, filmate în Australia, dar și un interviu pentru postul american NBC, ambele realizate în 1976.

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dezvăluit recent, pe site-ul său, o serie de detalii despre un proiect cinematografic ce va avea la bază viața și cariera lui Freddie Mercury.

May a confirmat astfel faptul că filmul – care îl va avea ca protagonist pe actorul Sacha Baron Cohen – va fi lansat în anul 2014.

„Piesele acestui puzzle încep să se așeze, deși înregistrăm totuși o mică întârziere față de programul stabilit – filmările vor debuta la primăvară, iar Sacha Baron Cohen îl va interpreta pe Freddie”, a declarat chitaristul britanic.

Filmul despre viața și cariera lui Freddie Mercury va avea la bază un scenariu scris de Peter Morgan, scenaristul nominalizat de două ori la Oscar pentru scenariile filmelor „The Queen” și „Frost/ Nixon”.

Michael Jackson, supranumit „regele muzicii pop”, celebru pentru hituri precum „Thriller”, „Billie Jean”, „Beat It”, „Bad”, „Man in the Mirror”, „Dirty Diana” și „Black or White”, a murit pe 25 iunie 2009, într-o perioadă de repetiții intense pentru „This Is It Tour”, turneul său de adio, în timpul căruia urma să susțină, începând din iulie 2009, 50 de concerte la O2 Arena din Londra. Starul american a fost recompensat de-a lungul unei cariere de excepție cu 13 premii Grammy, iar albumele și piesele sale s-au vândut în peste 750 de milioane de copii pe plan mondial.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicații grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale și pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Trupa Queen a lansat 15 albume până la destrămarea sa, în 1991, după decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA. Artistul a murit la 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi după ce a anunțat în mod public că este bolnav de SIDA.

Piese ca „Bohemian Rhapsody” și „Don’t Stop Me Now”, compuse de Mercury, au intrat în panteonul rockului și o nouă generație de artiști, printre care Lady Gaga, Robbie Williams, Foo Fighters și Muse, revendică influența trupei Queen.

Concertele în care Mercury cânta „We Are The Champions”, „Killer Queen”, „Crazy Little Thing Called Love” sunt considerate momente antologice, iar „We Will Rock You”, comedia muzicală lansată în 2002 pe baza hiturilor trupei, a fost pusă în scenă în lumea întreagă și se joacă încă în teatrele londoneze.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern