• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

După o serie de teste genetice, cercetătorii au decis că Ozzy Osbourne este un miracol medical. Ce au descoperit la analize

După o serie de teste genetice, cercetătorii au decis că Ozzy Osbourne este un miracol medical. Ce au descoperit la analize
Vocalist în Black Sabbath, Prince of fucking Darkness în cariesa sa solo, compozitor și chiar star TV, Ozzy Osbourne a reușit să surprindă pe toată lumea că este încă în viață, după 40 ani de lupte cu dependețele de droguri, alcool, și mai nou de sex, care, de altfel, era să-i distrugă căsnicia cu Sharon.

Pentru cine nu știe Ozzy consuma zilnic o sticlă de cognac Hennessy în loc de o masă copioasă, iar cocaina îi răsfața nările încă de dimineața. În anii 80 era supranumit de către membrii altor trupe cu care mai mergea în turnee, Medicine Man, pentru că avea mereu o valiză în care puteai găsi toate drogurile din lume.

În 1982, Ozzy mușca pe scenă capul unui liliac. Potrivit statisticilor, un om moare din cauza rabiei luată de la lilieci la fiecare 9 minute. Bineînțeles, nu și dacă te cheamă Ozzy Osbourne. 

În 2003, în urma unui accident cu ATV-ul, a stat 8 zile în comă și s-a ales cu o vertebră fracturată, o bucată de plămân parțial distrusă și clavicula fracturată. 

În 2010, în urma unor analize, s-a dovedit că, din punct de vedere genetic, Ozzy este un miracol medical. 

Află aici rezultatele surprinzătoare ale testelor medicale

Inchide