Ea 26, el 50. O femeie și-a înșelat soțul cu unchiul unei prietene, iar acum se simte folosită: Mă tem că sunt secretul lui vinovat

Ea 26, el 50. O femeie și-a înșelat soțul cu unchiul unei prietene, iar acum se simte folosită: Mă tem că sunt secretul lui vinovat
Publicat: 28/08/2019, 10:38

„Am avut parte de momente incredibile, făcând sex cu un bărbat care are de două ori vârsta mea, dar constat că sunt secretul lui vinovat”, și-a început femeia povestea pentru The Sun.

„Am 26 de ani, sunt căsătorită, iar soțul meu de 32 de ani lucrează în străinătate jumătate de an. Avem un fiu în vârstă de șapte ani. Soțul meu mi-a propus să ne mutăm în Spania, țara în care lucrează el, dar, pentru că tatăl meu a făcut un accident vascular cerebral și a divorțat recent de mama, nu am putut să-l las singur aici”.

Femeia a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe unchiul preietenei sale:

„Îl știu pe unchiul prieteni mele, de când o știu pe ea. El are 50 de ani acum și este divorțat.

Locuiește pe aceeași stradă cu noi împreună cu fiul său de opt ani, pe care îl are din a doua căsătorie. Băieții noștir se joacă împreună.

Într-o seară am fost să-mi iau fiul de la el de acasă. Unchiul prieteni mele mi-a oferit un pahar cu vin. Am stat afară, în timp ce copiii noștri se jucau la etaj.

M-a întrebat cum decurge căsnicia mea și am recunoscut că nu merge prea bine. Atunci mi-a spus. „Dacă vrei să vorbim, sunt oricând disponibil”.

„A fost atât de drăguț. Mi-a strâns mâinile. Îl simțeam atât de protector și de puternic încât mi s-a părut firesc să-l sărut.

Băieții noștri au dormit împreună, așa că noi am putut face sex. A fost cea mai bună experiență sexuală pe care am trăit-o. Acest om a fost cald și tandru și a știut exact ce facă.

L-am vizitat de mai multe ori pentru a face sex, dar îmi dă semnale ciudate. Vrea să păstrăm totul secret, nimeni să nu știe de noi. I-a promis fiului său că nimeni nu o va înlocui pe mama lui. Mă ține la distanță de fiecare dată când ne întâlnim la școala băieților noștri. Am sentimente pentru el și aș fi dispusă să divorțez pentru el”, a povestit femeia pentru The Sun.