Early Booking până pe 15 aprilie pentru ediția a XI-a a Conferinței de Risc de Țară Coface

Early Booking până pe 15 aprilie pentru ediția a XI-a a Conferinței de Risc de Țară Coface
Publicat: 14/04/2015, 11:19
Actualizat: 29/03/2019, 15:54

Organizată în parteneriat cu Agenția de presă Mediafax, Conferința de Risc de Țară Coface va avea loc în data de 29 Aprilie, la Hotelul Athenee Palace Hilton și va reuni peste 350 de reprezentanți de prim rang din mediul de afaceri intern și internațional, academicieni și jurnaliști.

Până pe 15 aprilie, biletele de participare pot fi achiziționate la preț de Early Booking, cu 15% discount din prețul întreg. Mai multe detalii, agenda evenimentului și înscrierile pentru participare pe website-ul: http://www.inevent.ro/conferinta-coface

Conferința își propune să facă un bilanț al anului trecut, să dezbată tendințele macroeconomice majore la nivel mondial și european care modelează economia lumii, să analizeze principalele probleme ale României în perioada de criză și să dezbată strategii de politică monetară.

Conferința va fi structurată în trei sesiuni, pe parcursul întregii zile. În deschiderea conferinței, lectorul principal al evenimentului, prof. Otmar Issing, fost economist-șef și membru al Comitetului Executiv al Băncii Centrale Europene, va aborda o temă foarte controversată în această perioadă, respectiv „Războiul mondial al monedelor”.

În cadrul primei sesiuni vor fi dezbătute implicațiile riscurilor economice globale în țările emergente și dezvoltate, precum și perspectivele construirii unui model economic de succes pentru următorii ani. Invitații acestei sesiuni sunt academicieni, experți în macroeconomie și risc de țară.

Această dezbatere va fi urmată de două mese rotunde. În prima dintre acestea, economiștii șefi ai principalelor instituții bancare, Valentin Lazea (Banca Națională a României), Florian Libocor (BRD GSG), Ionuț Dumitru (Raiffeisen Bank) și Ciprian Dascălu (ING) se vor concentra asupra politicii monetare a României.

Ultima sesiune va cuprinde o analiză a oportunităților și amenințărilor în era crizelor economice internaționale, cu un studiu specific asupra situației României.

„Ambiția noastră este să venim în întâmpinarea nevoilor reprezentanților companiilor implicați în procesul decizional privind investițiile și exporturile. Astfel, prin intermediul lectorilor invitați în cadrul Conferinței de Risc de Țară sperăm să ajutăm companiile să dezvolte o strategie pentru maximizarea oportunităților lor comerciale”, a declarat Constantin Coman, Country Manager, Coface România.

Conferința de Risc de Țară Coface îi are ca parteneri pe MARSH, AAFBR, BRCC, IBR, InEvent, KOMPASS, CFA.

Grupul Coface (www.coface.ro), lider mondial în asigurările de credit, oferă companiilor din întreaga lume soluții de protejare împotriva riscului financiar de neplată a clienților proprii, atât pe piață internă, cât și pentru export. În 2014, cu suportul celor 4.406 de angajați, Coface a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 1.441 MLD EUR. Prezent în mod direct sau indirect în 98 de țări, Grupul asigură peste 40.000 de companii din peste 200 de țări. În fiecare trimestru, Coface publică evaluările sale de risc de țară pentru 160 de țări, pe baza cunoștințelor sale unice asupra comportamentului de plată al companiilor și pe baza expertizei celor 350 de underwriter-i ai săi. În Franța, Coface gestionează garanțiile publice de export în numele Statului Francez. Coface SA. este listata la Euronext Paris – Categoria A.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informațiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferințe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziție un forum de dezbatere despre subiecte și probleme arzătoare, precum și o modalitate de dialog cu autoritățile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....