Elton John îl omagiază pe George Michael: ”Am pierdut un prieten iubit și un artist excepțional”

Elton John îl omagiază pe George Michael: ''Am pierdut un prieten iubit și un artist excepțional''
Publicat: 26/12/2016, 11:59
Actualizat: 26/12/2016, 12:57

„Sunt profund șocat. Am pierdut un prieten iubit, un suflet generos și un artist excepțional. Gândurile mele se îndreaptă către familia sa și fanii săi”, a scris Elton John pe contul său de Instagram, potrivit Mirror.

Superstarul George Michael, care s-a lansat în trupa Wham! în anii 1980 și mai târziu și-a continuat succesul său răsunător ca interpret solo, „a murit în pace, acasă” în locuința sa din Oxfordshire, a declarat impresarul său.

Poliția a declarat că Serviciul de Ambulanță South Central a fost chemat la proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT. Ulterior, Poliția a anunțat că nu au existat circumstanțe suspecte.

Într-o declarație, impresarul lui George Michael a spus: „Este mare tristețe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten, George, a trecut în neființă acasă, după perioada de Crăciun”.

Michael, născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume, de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

La începutul acestei luni a fost anunțat ca producătorul și compozitorul Naughty Boy lucra cu George Michael pentru un nou album.

„Familia cere ca intimitatea lor să fie respectată în această perioadă dificilă și emoțională. Nu va fi nici un comentariu în acest moment.”

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După un tratament într-un spital din Viena, el a avut o apariție lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra și a declarat că a fost fericit că a supraviețuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a menține căile respiratorii deschise și el a fost inconștient pentru o parte a tratamentului în spital.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase