Ana Obretin
22.06.2018
Magazin

Elvis Presley, în duet cu fiica sa, Lisa Marie pe un album 2018

Elvis Presley, în duet cu fiica sa, Lisa Marie pe un album 2018
Un nou album postum cu piese cântate de Elvis Presley, inclusiv un duet cu fiica acestuia, Lisa Marie. Afla cum este posibil asa ceva.

Albumul cuprinde 14 piese și va fi lansat la 41 de ani de la moartea Regelui rock and roll, fiind a 93-a compilație postumă marca Elvis Presley. Albumul are titlul „Where No One Stands” și include colaborări inedite cu Darlene Love, Cissy Houston, The Imperials și The Stamps. Piesa care dă titlul albumului este un duet original, devenit posibil grație tehnologiei moderne, astfel Lisa Marie si-a indeplinit visul sa cânte ALĂTURI DE TATĂL EI.

„A fost o experiență foarte puternică și emoționantă să cânt în duet cu tatăl meu. Versurile par că îmi vorbesc și mi-au atins sufletul. Sunt convinsă că acele versuri i-au ‘vorbit’ și tatălui meu într-o manieră asemănătoare”, a declarat Lisa Marie Presley.

Lisa Marie este și producătorul acestui album, alături de Joel Weinshanker și Andy Childs.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântărețul sărac care a reușit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor ’50 și rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reședința sa din Memphis – Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume, aproape un miliard. De asemenea, artistul american a jucat în aproximativ 30 de filme. Albumul va fi lansat pe 11 august 2018.

 

Inchide