Enrique Iglesias va concerta la Cluj. Când vor fi puse în vânzare biletele

Redactor:
Vasile Magradean
Enrique Iglesias va concerta la Cluj. Când vor fi puse în vânzare biletele
Enrique Iglesias va susține pe 29 octombrie un concert de două ore la Cluj-Napoca, în cadrul turneului „All the hits LIVE", transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de organizatori, fanii lui Enrique Iglesias vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic.

„Îndrăgitul cântăreț latino, Enrique Iglesias, va ajunge pentru prima dată în orașul din inima Transilvaniei și va susține în 29 octombrie 2019, ora 20 un concert care face parte din turneul . Eveniment va avea loc la BT Arena. Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese , , , sau , piese care deja sunt în toate topurile internaționale. Nu este deja o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului român și fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți”, se arată în comunicat.

Biletele vor fi puse în vânzare de joi, începând cu ora 10:00, și vor fi disponibile pe eventim.ro.

Potrivit organizatorilor, Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului, nefiind niciun alt artist pop care să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt.

„Enrique Iglesias provoacă senzație de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert”, arată sursa citată.

Cu turneul „All the hits LIVE”, Enrique Iglesias a susținut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona și Kiev.

Inchide