„Epoca de gheață 4”, lider în box office-ul românesc. TRAILER

Epoca de gheață 4, lider în box office-ul românesc. TRAILER
Publicat: 17/07/2012, 18:02
Actualizat: 04/07/2013, 17:40

Filmul de animație „Epoca de gheață 4: Continente în derivă” se menține în poziția de lider al box office-ului românesc de weekend, cu încasări de 728.241 de lei și 34.507 spectatori, informează Asociația Film România.

Unul dintre cele mai iubite triouri din istoria cinematografiei – Manny, Diego și Sid – pornește în cea mai mare aventură de până acum, după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent. Separați de restul turmei, ei folosesc un aisberg pe post de barcă improvizată și se lansează într-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalți. Înainte să devină eroi și să reușească imposibilul, Manny și gașca lui sunt supuși celor mai grele încercări prin care au trecut vreodată. Se confruntă cu tot soiul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume, plină de pericole necunoscute, și se luptă cu pirați nemiloși. Bineînțeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reuniune cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriță preistorică nu a mai ajuns vreodată. Printre actorii care dau voce simpaticelor personaje se numără Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego) și Queen Latifah (Ellie).

Primele trei filme din franciza „Ice Age” au generat încasări de aproape 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Pe locul al doilea în box office-ul de weekend s-a clasat premiera „Uimitorul Om- Păianjen”, care a avut încasări de 685.674 de lei și 31.720 de spectatori. Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinți în copilărie și lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) și a mătușii May (interpretată de Sally Field). Ca mulți alți tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identități. În același timp, trăiește prima sa dragoste – cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea și implicarea într-o relație care se dovedește a fi plină de secrete.

Pe locul al treilea s-a clasat „Madagascar 3: Fugăriți prin Europa”, cu încasări de 117.193 de lei și 5.598 de spectatori. Cel de-al treilea opus din franciza „Madagascar”, regizat de Eric Darnell și care beneficiază de vocile actorilor Ben Stiller și Chris Rock, este o nouă expediție care îi poartă pe eroii evadați de la o grădină zoologică newyorkeză spre un circ ambulant, prin Europa.

Pe poziția a patra s-a clasat „Caut prieten pentru sfârșitul lumii”, cu Steve Carell și Keira Knightley în roluri principale, care a avut încasări de 80.878 de lei și 4.305 spectatori. Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eșuat. În același timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de polițe de asigurări blajin, eșuează și ea: atunci când află că sfârșitul lumii sosește peste fix 21 de zile, soția lui îl părăsește pe loc. Dodge este un introvertit care a respectat mereu convențiile societății, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ținut cont niciodată de normele sociale. Cei doi se întâlnesc atunci când Penny îi aduce lui Dodge o scrisoare rătăcită de la Olivia, iubita lui din liceu și dragostea vieții lui.

Pe locul cu numărul cinci în box office-ul de weekend s-a clasat „Prometheus”, în regia lui Ridley Scott, care a avut încasări de 45.450 de lei și 2.028 de spectatori. Cu acest film, Ridley Scott, regizorul seriei „Alien” și al lungmetrajului „Blade Runner”, a creat o nouă mitologie, în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, ce îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colțuri ale Universului. Acolo, aceștia trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.

În total, cinematografele din România au avut în weekend încasări de 1.846.502 lei și 87.892 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză...
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
Vremea se schimbă radical în Capitală. Sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. Până când ţine...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau...
Ce meserie practică fosta iubită a lui Vlad Pascu. Se dezbracă pentru bani
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Lansare podcast Update Go4it. Cosmin Aioniță te ține la curent cu tot ce e nou...
×