„Eroi de sacrificiu 2” – lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră – TRAILER

Eroi de sacrificiu 2 - lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră - TRAILER
Publicat: 04/09/2012, 17:53
Actualizat: 29/03/2019, 16:52

Lungmetrajul de acțiune „Eroi de sacrificiu 2” a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 486.661 de lei și 27.670 de spectatori, informează Asociația Film România.

Filmul „Eroi de sacrificiu 2” îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acțiune ai tuturor timpurilor – Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger și mulți alții. Echipa de șoc acceptă o nouă misiune, aparent ușoară, dar care duce în scurt timp la moartea unuia dintre ei. Îndurerați, mercenarii își fac o misiune personală din a-i distruge pe ucigași, într-un teritoriu ostil. Însetați de răzbunare, ei fac ravagii în rândurile inamicilor, reușind în același timp să captureze trei kilograme de plutoniu, o armă care ar fi putut schimba soarta întregii lumi, iar acesta este doar începutul iadului pe care îl vor dezlănțui asupra adversarilor lor.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a situat animația care a fost săptămâna trecută lider al clasamentului, „Neînfricată/ Brave”. Filmul a avut în weekend încasări de 230.915 lei și 11.667 de spectatori. „Neînfricată” este o poveste animată spusă cu haz și cu un accent scoțian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele și îi va purta pe meleagurile Scoției, unde vor trăi o aventură de neuitat, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida. Prințesa Merida, fiica regelui Fergus și a reginei Elinor, este o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă să își croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoțieni, iar acțiunile nesăbuite ale tinerei provoacă haos și furie în întregul regat.

Pe locul al treilea s-a clasat premiera „Din dragoste pentru Roma/ To Rome with Love”, cel mai nou film semnat de Woody Allen, care a avut încasări de 159.592 de lei și 8.800 de spectatori. „Din dragoste pentru Roma” este o comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare orașe din lume. Protagoniștii sunt un arhitect de renume care își retrăiește tinerețea, un localnic din clasa mijlocie care se trezește brusc că devine cea mai mare celebritate a orașului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate și un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreț a cărui meserie nu are nicio legătură cu opera – este antreprenor de pompe funebre. Din distribuția filmului fac parte Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Penélope Cruz, Woody Allen.

Pe poziția a patra s-a clasat „Extra’ pază-n cartier”, care a avut încasări de 90.530 de lei și 5.025 de spectatori. Acțiunea filmului se petrece în Glenview, Ohio – Statele Unite. În această enclavă aparent liniștită și oază de siguranță, Evan, Bob, Franklin și Jamarcus hotărăsc să-și unească forțele pentru a-și proteja comunitatea și se bucură de toate avantajele de „paznici”: beau bere, pierd vremea și își fac de cap, ca băieții. Paznicii cartierului sunt Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracții, Franklin (Jonah Hill), cel dur și imprevizibil, și Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorțat în căutarea iubirii.

Pe locul al cincilea se regăsește filmul „Băiatu’ tatii”, care a avut încasări de 88.253 de lei și 4.842 de spectatori. Adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlnește pe iubirea vieții sale. Singura problemă este faptul că aceasta este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. După ce o lasă însărcinată, doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băiețelul născut din relația lor plină de pasiune.

În total, în weekend, cinematografele românești au avut încasări de 1.390.318 lei și 75.248 de spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
O persoană a murit după ce avionul Londra-Singapore s-a confruntat cu turbulenţe
Descoperire HALUCINANTĂ în testicule umane! Este de necrezut
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
„Suflete pereche, zic eu”. Jador, fermecat de frumusețea unei tinere din Corbu. „Viitoarea mea soție”....
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Pedeapsa primită de un american după ce și-a îngropat soția de vie
×