EUROVISION 2013. Mesajul lui CEZAR OUATU înainte de FINALA EUROVISION 2013

Redactor:
Madalina Cerban
EUROVISION 2013. Mesajul lui CEZAR OUATU înainte de FINALA EUROVISION 2013
CEZAR OUATU, care sâmbătă seară va reprezenta România în FINALA EUROVISION 2013, spune, că a definitivat toate detaliile show-ului său și că este încrezător în vocea lui și în piesa pe o interpretează, precizând că își dorește să îi facă fericiți pe toți românii.

CEZAR OUATU, care sâmbătă seară va reprezenta România în FINALA EUROVISION 2013, spune, că a definitivat toate detaliile show-ului său și că este încrezător în vocea lui și în piesa pe o interpretează, precizând că își dorește să îi facă fericiți pe toți românii.

Totul despre FINALA EUROVISION 2013. Șansele lui CEZAR OUATU în FINALA

CEZAR OUATU va cânta pentru publicul de la Malmö Arena, precum și pentru cei care vor urmări FINALA EUROVISION 2013 din fața micilor ecrane sau online. În România, evenimentul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro.

„Este momentul pe care, practic, l-am dorit și l-am așteptat de când am pus piciorul în Suedia. După cele două repetiții de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Mă simt bine, sunt încrezător în vocea mea, în piesa pe care o interpretez și în show-ul pe care noi, românii, îl aducem pe scena de la Malmö. Îmi doresc ca în această seară să îi fac mândri și fericiți pe toți românii și pe toți cei care mă apreciază”, a declarat CEZAR OUATU înainte de FINALA EUROVISION 2013.

Dan Manoliu, în calitate de regizor al show-ului lui CEZAR OUATU la EUROVISION 2013 și de șef al delegației României, este de părere că repetiția din seara de vineri a avut un mare potențial de a-i aduce voturi artistului român, fiind, în opinia sa, „cea mai bună repetiție de până acum”. Aceasta a fost și părerea compozitorului Cristian Faur, care a confirmat că melodia „It”s My Life” „s-a auzit impecabil aseară”.

Sâmbătă, de la ora 21.00, telespectatorii TVR au ocazia să urmărească o ediție specială „Drumul spre Malmö”, moderată de Liana Stanciu, care va intra în legătură directă cu Malmö Arena.

Atmosfera din culisele EUROVISION 2013 și tensiunea de dinaintea concursului vor fi simțite și în casele românilor, iar Zoli de la Sistem, David Brian, Gabriel Băruță și Vlad Miriță, invitați în studioul TVR, își reamintesc cum au trăit finala acestei competiții în anii trecuți.

Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro, fiind urmată, de la ora 22.00, de FINALA EUROVISION 2013, în direct de la Malmö Arena. Comentariul va fi asigurat de Liana Stanciu, iar notele acordate de români vor fi anunțate de Sonia Argint Ionescu. România este cea de-a 11-a țară care va anunța punctajul, după încheierea votării.

CEZAR OUATU va fi cel de-al 14-lea concurent în FINALA EUROVISION 2013, conform anunțului făcut vineri de organizatori. Ordinea completă a intrării în concurs a celor 26 de țări participante în FINALA EUROVISION 2013 este următoarea: Franța, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia și Irlanda.

Românii nu-l vor putea vota pe CEZAR OUATU în FINALA EUROVISION 2013, însă artistul va putea primi puncte de la toate cele 39 de țări care au fost în concurs, chiar dacă nu s-au calificat în această etapă. Doritorii pot vota și prin instalarea pe dispozitivele mobile a aplicației „EUROVISION Song Contest”, realizată special pentru acest concurs de organizatorii competiției.

EUROVISION 2013. Cezar Ouatu, încurajat de fosta concurentă de la EUROVISION, Paula Seling

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Condamnat pentru proxenetism, candidat la alegerile parlamentare. Lua fete de la discoteca din sat
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest nume....
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani:...
×
Inchide