Eurovision 2020. Cât câștigă un prezentator care oferă puncte la Eurovision. Apare un singur minut la TV

Eurovision 2020. Cât câștigă un prezentator care oferă puncte la Eurovision. Apare un singur minut la TV
Publicat: 15/02/2020, 16:16

Prezentatorul care oferă punctele la Eurovision și apre pe post un singur minut ar urma să primească un onorariu de 700 de euro.

Cei 700 de euro sunt bugetați pentru „onorariu pentru prezentatorul punctelor acordate de România„, potrivit Libertatea.

Dacă România va intra în finala Eurovision cu interpreta Roxen, arunci, din partea țării noastre ve trebui să intre în direct un prezentator care să anunțe timp de un minut care țări primesc puncte din partea noastră. Prezentatorul ar urma să fie plătit cu suma de 700 de euro.

Eurovision 2020: Prezentatorul se pregătește mai multe zile

Șefa delegației care va reprezenta România la Eurovision a declarat pentru paginademedia că prezentatorul câștigă suma respectivă de bani și pentru munca pe care o depune înainte de intrarea în direct, pe post.

„Nu apare doar la acel Live de un minut și atât. Stă două zile cu echipa, de dimineața până seara, vineri – la repetiții, și sâmbătă, când are loc o simulare de live”, a explicat Liana Stanciu.

În ceea ce privește suma de 700 de euro, aceasta este orientativă, potrivit șefei delagației, aceasta se poate modifica.

„Sumele de acolo sunt, de fapt, o propunere de buget, un „pre-buget”. Este posibil să fie și alte schimbări”, a declarat Liana Stanciu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase